Nektek mennyire látszódott a pocakotok a 18. héten?
Én ma töltöttem a 17. hetet, és ugyanígy vagyok :)Eddig 1 kg-ot híztam, Te hogy állsz?
Érezted már, hogy mozog?
1. vagyok. Egyértelműen még nem éreztem, néha esténként "remegés" és buborékolást érzek.
A 12. heti uh-n még nem látszott, hátha majd a 18. hetin (sztem 19. heti lesz)
Ti tudjátok már? 16. heti véreredmény megjött már, uh-ra mikor fogsz menni?
az eredményem én már aznap megkaptam, nálatok hogy megy ez?
a nemét illetően: én nagyon vágyom egy kislányra, épp ezért gondolom, hogy fiú lesz :D aztán majd kiderül.. :) hétfőn megyek UH-ra, remélem akkor már meg tudják mondani, hogy kukacmatyi vagy puncipanna, mert a család és persze mi is tűkön ülünk :) persze bárki lesz, nem dobjuk ki :D a lényeg úgyis a sablon, hogy egészséges legyen! Te mit szeretnél? és a párod? gondolom ő kisfiút.. :) mint a férfiak általában, trónörököst :))
boldog babavárást Neked! :)
ölellek
1. vagyok
Én nyíregyházi vagyok, laboreredmény nálunk másnap van, a többit a védőnő kapja meg, ált. az afp-re kell várni kb. 1-1,5 hetet, mert azt nem helyben csinálják.
Nemét illetően: nekem mindegy, csak egészséges legyen, párom is ezt mondja, de azért lehet, hogy titkon egy kisfiúra vágyik:)Te hol laksz? Nálatok is első baba?
6/7, Neked már közel a vég, vagyis a kezdet :) úgy irigyellek, bár ott tartanánk már :) könnyű és komplikáció mentes szülést Neked!
utolsó! én soproni vagyok, nekem várnom sem kellett az eredményre, egyből kiértékelték. még a nődoki is meglepődött, hogy már meg is van, az asszisztense meg szemforgatva kérdezte, hogy miért ne lenne meg?:D szóval gondolom mindig is ilyen gyors volt az eljárás.
nekünk is első baba, igen! :) talán épp ezért szeretném annyira, ha már kerekedne a pocak. persze mindennek eljön az ideje, egyelőre annak is örülök, hogy sikerült teherbe esni és a baba is megmaradt. (már volt egy missed ab-om 10 hetesen) szóval boldogság van, várjuk nagyon :) neveket néztetek már? én teljesen tanácstalan vagyok a fiú nevek terén, úgy igazán talán egy tetszik, de az meg a páromnak nem.. remélem a sors elrendezi, mert lány nevek közül viszont vagy 20at kiírtam, amik tetszenek :))
és hogy vagy egyébként, jól? hogy viselted az első 3 hónapot?
Köszönöm most jól vagyok, korábban sokat görcsölgettem, néha-néha azért előjön. A hányós korszak is elmúlt már, bár azért néha még rámtör a hányinger. Táppénzen vagyok.Amúgy 26 vagyok.
Nevek, nálunk inkább a lánynevek bizonytalanítanak el, fiúból már leszűkült a kör néhányra :)
Nálad minden OK volt eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!