Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vásárolni; de mikortól?

Vásárolni; de mikortól?

Figyelt kérdés
22. hétben vagyok és még semmit nem vettünk, mert a párom szerint korai, majd 38-39 hetesen. Mondtam neki, hogy nekem olyan jó ezeket nézegetni, én mennék venni ezt azt, meg mi van, ha nem időre jön; de csak legyintett, hogy majd megyünk ha itt az ideje. Szerintetek? Ti mikor kezdtétek a vásárlást, mitek van meg?
2012. ápr. 19. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mutasd meg párodnak ezt a fórumot. Lássa, hogy a többedszerre szülők is azt ajánlják, hogy ne hagyja a végére. Az első babások is már elkezdték beszerezni, ami kell.
2012. ápr. 19. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
csak nem babonás a párod? mert akkor átérzem a helyzeted! én a 23. hétben vagyok, az égvilágon még semmi babaholmink nincs. viszont két hét múlva annyi biztos, hogy konkrétan és határozottan fogom azt mondani, hogy márpedig most elmegyünk és elkezdünk vásárolni. azért, mert ő babonás, még be kell szerezni mindent és speciel én sem akarok hatalmas pocakkal és plusz x kg teherrel járkálni ide-oda. egyébként nem is értem őket.. miért fáj nekik, ha mi mindent időben a helyén akarunk tudni? tipikus férfiak, mindent az utolsó percre.. szerintem lassan Te is állj elé, hogy itt az idő! :)
2012. ápr. 19. 10:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, Lányok :) Akkor még egy hónapot várok türelemmel és utána hajrá...Amúgy arra hivatkozik még, hogy ráérünk és hogy a barátainak is az orvos mondta meg, hogy már mehetnek és adott listát és hogy a kislányok úgyis tovább maradnak bent. (kislányunk lesz és a barátjáék is túlhordták)
2012. ápr. 19. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:

"a kislányok úgyis tovább maradnak bent"

Ez mekkora hülyeség (és épp egy orvos szájából.. :o( Már bocsánat, de ezt mivel igazolja? Nincs ilyen "szabály". Amúgy ha már népi bölcsesség, én épp a fiúkról hallottam ezt. :o)

Mindkét lányom a 38-on született, én vagyok, aki már írtam, másodikkal a 35-től már alig tudtam mozogni.

2012. ápr. 19. 11:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 12 hetesen vettem 700-ért egy babakádat.Ennyiért nem hagyhattam ott.

Most 15 hetesen vettem (alig használt)17db 3-6 hónapos korig bodykat. 2200ft-ért nem hagyhattam ott. :)

A barátnőmtől is kaptam már kinőtt rugikat,takarót, új cumisüveget. Lassan jön sógornőméktől még ruha, játék, kiságy stb. Pont el akarták passzolni és időben tudták meg ,hogy babánk lesz.

Én folyamatosan figyelem a tesz-veszt és lecsapok minden jó cuccra. Még a kismamafelsőket is onnan szerzem be.

Szerintem mindenki maga dönti el mikor akar vásárolni.

Én nem vagyok babonás. Anyagilag sokkal jobb nekünk apránként beszerezni dolgokat, pláne olcsóbban. Meg nagy hassal nem igazán szeretnék majd szaladgálni.

Annyira későn ne vásároljatok,mert bármi lehet és mi lesz ha 2-3 héttel előbb befektetnek? A barátnőm is így járt ,de nekik már megvolt minden.

2012. ápr. 19. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Lemaradt. 15 hetes vagyok :)
2012. ápr. 19. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!