18. hét környékén ki hogyan állt a hízással?
Nem hinném, de a nőgyógyászod jobban meg tudja mondani.
Én a 15. hétig 3 kiló mínuszban voltam, azóta már híztam is 11 kilót. Most 66 kiló vagyok 173 centivel.
31+5 hkm
Szia!
Én 6-ot fogytam a 16. hétig (addig voltam rosszul..)ÉS 28 hetesen értemel a kezdő súlyom!
A 18. héten még a 6 minusznál voltam!
A babám fejlődik attól szépen,36 hetesen nézték utoljárraakkor volt 3300 gramm!Szóvalnem zavarta hogy Anya nem lett megint bálna...! :)
Minden rendben csak táplálkozz változatosan,és örülj,hogy nem hízol! :)
2 éves kislány (vele 21 kilót híztam)és 37 hetes pocakcsajszi anyuja
17 hetesen meg mindig minuszba vagyok. Pontosan nem tudom mennyivel mert nem tudom hany kg-val estem teherbe. De ma voltam orvosnal es megint fogytam 2 kg-t a legutobbi mereshez kepest. Nekem meg mindig tart a hanyinger es az amit kivanok az is foleg zoldseg meg gyumolcs amik nem igazan hizlalnak. Raadasul tobb km-t is setalunk naponta a fiammal mert jo messze van a jatszoter.
Nekem azt mondta az orvos,hogy egyenlore nem baj de probaljak meg tobbet enni.
Kedves Utolsó!
Ne keseredj el! Rajtam alapból volt valamennyi plusz, kb 7-8 kiló. Tehát nem voltam vékony,de azért kövér sem. (170 cm vagyok és 85 kilóval estem teherbe, erős a csontozatom, így nem tűnt soha annyinak a kilóm, mint amennyi) Most vagyok 19 hetes és 4 napos terhes ma reggel 80,5 kilót mutatott a mérleg.
Annó a fiammal 78 kilóval kezdtem és 87 kilóval mentem szülni. Vele nem fogytam sokat az elején, mindent ettem amit kívántam (mértékkel) és így lett 9 kiló vége.
Természetesen mindenkinek köszönöm a válszát!
Boldog babavárást kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!