Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, meg nagyon az...

Terhes vagyok, meg nagyon az elejen jarunk. Mit szedhetek megfazasra?

Figyelt kérdés
Nem veszes annyira hogy dokihoz rohanjak csak be van dugulva az orrom meg kapar 1 kicsit a torkom.Ittam mar mezes hagyma teat,valamivel mar jobb.
2008. ápr. 18. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
én hársfa teát szoktam inni és nekem egyböl használ..szerintem nagyon jo.probáld ki azt..de a lányomnak pl a menta tea jött be
2008. ápr. 18. 08:08
 2/6 anonim ***** válasza:
szia! nekem is volt ilyen csak nekem rosszabb volt mert nagyon beteg voltam!!a doki semmiféle gyógyszert nem írt fel hanem csak ilyen mentolos cukorkákat szopogattam meg teázgattam!!féltem hogy bej lesz emiatta a babával hiszen még akkor csak 8 hetes terhes voltam!! ma már 4 hónapos szép kislány lett belőle és egészséges!! szóval neaggódj!!kúráld ki magad! és jobb lesz!! grat a babához!!
2008. ápr. 18. 08:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszokat!
2008. ápr. 18. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:

én 13 hetes lehettem, amikor nagyon megfáztam. Én lázas is voltam (főleg estére) és azt mondta a doki, hogy semmiféle gyógyszert ne szedjek! Csakis tea, méz és mentolos cukorka. Lázra pedig langyos fürdő (nem jéghideg) és vizesruha. Nálam ez volt.

Jobbulást.

34 hetes kismama

2008. ápr. 18. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
ja meg orrdugulásra valamilyen sós-vizes orrcsepp.
2008. ápr. 18. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha lázas lennél a Paramax Rapid 500 mg-t szedheted nem árt a Babának sem, én is meg voltam nagyon fázva és szedtem, nem lesz baj. Jó egészséget!!

33hetes kismama

2008. ápr. 18. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!