Akinek 2. vagy 3. gyermeke is fiú! Mit éreztetek? Nem voltatok csalódottak?
Szia!
En is megertelek.
Van egy mjdnem 3 eves kisfiunk, Ot nagyon fiunak vartuk mert a ferjem nagyon fiut akart es ezert en is. Meg en is ugy gondolkoztam,hogy O lesz a battyo aki majd megvedi a kis hugat.
Most vagyok 17 hetes a kistesoval, majus 5.-e korul megyek majd a 20 hetes uh-ra. Nagyon kivancsi vagyok ugyanis en nagyon-nagyon kislanyt szeretnek. Olyan rosszul erzem magam emiatt de ez a terhessegem elegge megviselt (5.hettol egeszen mostanaig) meg mindig hanyingerem van ,sokat fogytam stb.. es nem vagyok benne biztos,hogy igy bevallalok-e meg egy terhesseget. Ugy erzem kicsit,hogy "megerdemelnek" a sok szenvedesert egy kislanyt. Neha ha nagyon elfog a lelkiismeret furdalas akkor megsimogatom a hasamat es elmondom neki,hogy "mindegy,hogy mi vagy en nagyon foglak szeretni csak minden rendbe legyen veled".
Nagyon szegyelem magam ez miatt de remelem nem iteltek el ezert.
Jo volt olvasni a fius anyukak irasait ,azt hiszem visszafogom olvasgatni ha kiderul,hogy kukacos a pocaklako :)
13-as valaszolo vagyok.
Azota ketszer is megerositettek,hogy ismet kisfiut varok.
Erdekes mert abszolut nem voltam csalodott sot...:).
Nagyon orulunk neki a ferjem meg nagyon buszke,hogy ket fiu apukaja lesz :)
a keresztanyukáméknak lett egy fiuk, szerettek volna egy húgit. másodszorra ikrek lettek - iker fiúk! :)
imádja őket, de azért néha mondogatja, hogy irigykedik a rózsaszínre :)
A 13. es a 15. valaszolo vagyok .
Tavaly nyaron eldontottuk,hogy szeretnenk egy 3. babat a 2 kisfiunk melle. Ferjem fiuban , en lanyban remenykedtem. Ikreink lettek fiu es LANY :) Igy most van 3 fiunk es 1 lanykank :) Nem adnam a fiaimat semmi penzert de a lanyunkat sem foleg az apja nem aki teljesen oda van az egy szem lanyaert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!