Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 2. vagy 3. gyermeke is...

Akinek 2. vagy 3. gyermeke is fiú! Mit éreztetek? Nem voltatok csalódottak?

Figyelt kérdés
Nekem is első az egészség, de az egészség mellett 2. gyermekemnek nagyon szerettem volna ha kislány. Annyira csalódott voltam, mikor ma megtudtam.., főleg hogy a 12. hetin azt mondta a dokim hogy lehet lány. Így reménykedtem...
2012. ápr. 17. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 2,5 fiam eloszor nagyon fiut akkartam aztan ismet terhes lettem tutira meg voltam gyozodve hogy lany lessz 17 hetes uh monta a doki hogy fiu azota is az es azota telyesen megszoktam hogy fiu es egyatalan nem szeretnek mostmar lanyt!!!Szerintem neki sem lenne jo a tudat hogy nem ot akkartam!!!
2012. ápr. 17. 17:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen Nektek a sok választ, nem semmi hogy milyen az élet :) Azóta már átformáltam az agyamban a gondolatot a babáról, és fiúként gondolok rá. A kezdeti csalódás után, már más a helyzet.:) Én is szerelmes vagyok a gyönyörű okos kisfiamba, biztos jó dolgom lesz, el leszek kényeztetve ennyi fiú között. Szép Estét Mindenkinek!
2012. ápr. 17. 19:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En is megertelek.

Van egy mjdnem 3 eves kisfiunk, Ot nagyon fiunak vartuk mert a ferjem nagyon fiut akart es ezert en is. Meg en is ugy gondolkoztam,hogy O lesz a battyo aki majd megvedi a kis hugat.

Most vagyok 17 hetes a kistesoval, majus 5.-e korul megyek majd a 20 hetes uh-ra. Nagyon kivancsi vagyok ugyanis en nagyon-nagyon kislanyt szeretnek. Olyan rosszul erzem magam emiatt de ez a terhessegem elegge megviselt (5.hettol egeszen mostanaig) meg mindig hanyingerem van ,sokat fogytam stb.. es nem vagyok benne biztos,hogy igy bevallalok-e meg egy terhesseget. Ugy erzem kicsit,hogy "megerdemelnek" a sok szenvedesert egy kislanyt. Neha ha nagyon elfog a lelkiismeret furdalas akkor megsimogatom a hasamat es elmondom neki,hogy "mindegy,hogy mi vagy en nagyon foglak szeretni csak minden rendbe legyen veled".

Nagyon szegyelem magam ez miatt de remelem nem iteltek el ezert.

Jo volt olvasni a fius anyukak irasait ,azt hiszem visszafogom olvasgatni ha kiderul,hogy kukacos a pocaklako :)

2012. ápr. 19. 06:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapelőtt 16:10-es vagyok!A tegnapelőtt 16:17-es válaszolónak: Az első kisfiamat 20 évesen szültem,a másodikat 22 évesen,a harmadikat 24 évesen,a negyediket 30 évesen,az ötödik és egyben első kislányomat pedig 33 évesen.Most 35 vagyok.15 éves a legnagyobb fiam,a második fiam 13 éves,a harmadik fiam 11 éves,a negyedik fiam 5 éves,és a kislányom 2 éves.Neveik: Bálint(15),Benjámin(13),Csanád(11),Máté(5),Flóra(2). Ezt még leírom: A férjem tegnap este felvetette a 6.babát,erre én kiborultam(:D),hogy nem,én ebbe az életbe több babát nem szülök.Ma reggel közölte: Tegnap este csak viccelt,és meg akarta nézni,hogy mit reagálok erre!Erre én: Nagyon jó vicc volt!:D
2012. ápr. 19. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

13-as valaszolo vagyok.

Azota ketszer is megerositettek,hogy ismet kisfiut varok.

Erdekes mert abszolut nem voltam csalodott sot...:).

Nagyon orulunk neki a ferjem meg nagyon buszke,hogy ket fiu apukaja lesz :)

2012. máj. 27. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

a keresztanyukáméknak lett egy fiuk, szerettek volna egy húgit. másodszorra ikrek lettek - iker fiúk! :)

imádja őket, de azért néha mondogatja, hogy irigykedik a rózsaszínre :)

2016. jún. 8. 08:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A 13. es a 15. valaszolo vagyok .

Tavaly nyaron eldontottuk,hogy szeretnenk egy 3. babat a 2 kisfiunk melle. Ferjem fiuban , en lanyban remenykedtem. Ikreink lettek fiu es LANY :) Igy most van 3 fiunk es 1 lanykank :) Nem adnam a fiaimat semmi penzert de a lanyunkat sem foleg az apja nem aki teljesen oda van az egy szem lanyaert :)

2016. júl. 22. 00:44
 18/18 anonim válasza:
100%
Kedves utolsó,szívből gratulálok!Nekünk nincsenek ikreink,de 4 gyermekünk van,2 fiú,2 lány!(Férjem nagyon vágyott egyébként,hogy ikreink legyenek!) :)
2016. aug. 26. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!