Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzat nem fejlődik?

Magzat nem fejlődik?

Figyelt kérdés
Sajnos a múlt héten az orvosom közölte, hogy nem fejlődik rendesen a babánk, de olyan pici magától ki fog lökődni nem kell műtét. 3 napig sírtam, hogy miért történt ez nagyon akartuk a babát, most meg azon izgulok miért nem kezdődik a vetélés? A műtéttől félek nagyon van valami módszer amit itthon tehetek, hogy a folyamat elinduljon? Vagy esetleg elnézte volna és mégis minden rendben? Már tanácstalan vagyok teljesen, a héten mindenképpen elmegyek másik orvoshoz,de már annyira félek mindentől..... Volt már valaki hasonló helyzetben?

#Magzat nem fejlődik?
2012. ápr. 17. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Huh, te jó ég! Menj el másik dokihoz!

A hasi uh nem tudja mutatni, ha van valami a petezsákban, ha előtte pisiltél!!! Én is így voltam, adta is a beutalót a doki a műtétre! De javasolt egy hüvelyit a biztonság miatt, vagy pisilés nélküli hasi uh-t! Bízz magadban, lesz szívhang is!!! Írd meg, mi volt!

2012. ápr. 17. 20:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Ma voltam másik orvosnál van jó is meg rossz is. Sajnos nincs meg a baba, de nem kell műtét teljesen felszívódott, úgy eltűnt mintha nem is lett volna... Még kérdezte is, hogy tényleg volt itt valami? Sajnálom, hogy így alakult, de 2-3 hónap múlva lehet megint próbálkozni remélem össze jön és egészséges babánk lesz..

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2012. ápr. 18. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :(

(Hasi uh is mutatja, engem pisilni is elküldtek előtte, ugyanis a hólyagom miatt nem látszott jól a méh ürege.)

2012. ápr. 18. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :( De legalább nem magzatod ment el... Sok sikert a következőhöz!

Előzőnek, nálam a hasi uh nem mutatta, de ki is van írva mindig, NE pisiljünk hasi uh előtt. Nem tudom, neked lehet a legszuperebb érzékenységűvel nézték.

2012. ápr. 18. 16:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! :-( De, tudod, azt szokták mondani - bár tudom, hogy nem hangzik valami szépen - hogy általában azok a babák szívódnak fel, akik nem lennének egészségesek. Akkor pedig talán jobb, ha még most... Kívánom, hogy mielőbb egészséges babád szülessen!!!
2012. ápr. 18. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!