Magzat nem fejlődik?
Huh, te jó ég! Menj el másik dokihoz!
A hasi uh nem tudja mutatni, ha van valami a petezsákban, ha előtte pisiltél!!! Én is így voltam, adta is a beutalót a doki a műtétre! De javasolt egy hüvelyit a biztonság miatt, vagy pisilés nélküli hasi uh-t! Bízz magadban, lesz szívhang is!!! Írd meg, mi volt!
Ma voltam másik orvosnál van jó is meg rossz is. Sajnos nincs meg a baba, de nem kell műtét teljesen felszívódott, úgy eltűnt mintha nem is lett volna... Még kérdezte is, hogy tényleg volt itt valami? Sajnálom, hogy így alakult, de 2-3 hónap múlva lehet megint próbálkozni remélem össze jön és egészséges babánk lesz..
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nagyon sajnálom! :(
(Hasi uh is mutatja, engem pisilni is elküldtek előtte, ugyanis a hólyagom miatt nem látszott jól a méh ürege.)
Sajnálom. :( De legalább nem magzatod ment el... Sok sikert a következőhöz!
Előzőnek, nálam a hasi uh nem mutatta, de ki is van írva mindig, NE pisiljünk hasi uh előtt. Nem tudom, neked lehet a legszuperebb érzékenységűvel nézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!