Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukorbetegség? Ma voltam az...

Cukorbetegség? Ma voltam az orvosomnál, aki csinált EKG-t, teljesen rendben volt, vérnyomás is, minden. Aztán megnézte a vérvételes eredményeimet, és furcsállta, hogy nincsen rajta cukor érték.

Figyelt kérdés

Mondtam neki, hogy azt a 25 héte csinálnak- cukorterhelést. Azt mondta őt nagyon érdekli, megszúrja az újjam.9, 0 lett az érték, elötte fél órával ettem ebédet (nem éppen diétásat, húsleves, oldalas, krumpli). Sokallta, bár azt mondta hogy nemrég ettem, ez befolyásolja, de elküldött holnap vérvételre ahol csak a cukrot nézik. Egyébként más tünetem nincs, sem többször ivás, szájszárazság, talán többször pisilek éjszaka, de ennyi. Szerintetek ez cukorbetegség? Tudom, holnap az éhgyomri vérvételen többminden kiderül, de most nagyon ideges vagyok.

15+1hkm

Köszönöm

2012. ápr. 16. 20:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na,megérkezett a véreredményem, illetve a dokimnál is voltam.

Az éhgyomros cukor értékem 4, a 3havi átlag (vagy micsoda) 5,1.

Voltam az orvosomnál, mindent megmutattam neki, azt mondta tökéletes a vércukrom, mindegyik érték szuper, és nem kellett volna evés után fél órával megmérnie a háziorvosomnak, mivel a terheléses cukrot is úgy csinálják a kismamáknál, hogy várnak az értékkel 2 órát, és ez nem véletlen.

Szóval megnyugodtam, minden a legnagyobb rendben, és ezek az értékek teljesen megfelelnek a normálisnak.

Köszönöm nektek :)

2012. ápr. 17. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Oh, látod, mondtam, ez tankönyvi cukorprofil, fél órával evés után pedig nem mérünk. :)

Sok boldogságot a továbbiakra, és nyugiiiiii! :)))

2012. ápr. 17. 21:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Drága vagy, köszönöm :) Igyekszem kevesebbet parázni, de azt hiszem első babánál ez szinte lehetetlen :)
2012. ápr. 17. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Szuper :)

Akkor most terhelést nem csináltak?

Az éhgyomori nem jelent semmit.

Az nekem is mindig jó!

A három havi micsodádat :) A1C-nek hívják, és az tökéletes!

2012. ápr. 17. 21:41
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem, a terhelés majd később, mert most ugye 15hetes vagyok.

Azt hiszem egyenlőre a háziorvosom is megnyugodott, de szereti a pánikot kelteni.

Jövőhéten az AFP-re megyek, aztán május elején pedig a 18hetes genetikai UH-ra.

Na, akkor most már igyekszem nem stresszelni semmin :)

2012. ápr. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!