Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lenne az okos megoldás?

Mi lenne az okos megoldás?

Figyelt kérdés

Párom lánya 10 lesz mire a közös babánk megszületik.Az az igazság,hogy nem nagyon hajlandó velem kommunikálni a kislány(persze az anyja nyomására).Ennek ellenére mégsem szeretném,ha teljesen kirekesztettnek érezné magát ebből az egész babaügyből,főleg azért,mert félek,így még akár az apjával is romolhat a kapcsolata...

Szerintem van Ő még olyan "kicsi",hogy éreztetni kelljen vele,ugyanolyan fontos lesz Ő ezután is!

Mi a véleményetek?

2009. jún. 19. 17:54
 1/3 anonim válasza:
100%

Szia!

Megoldásnak azt ajánlanám,hogy próbálj közös programokat csinálni pl fagyizni menni.Az apró kis figyelmek is sokat jelenthettnek ilyen idős korban.Próbálj beszélgetni vele bármiről és így tudja,hogy számíthat rád.

2009. jún. 19. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a baba jó apropó, hogy bevond őt az életetekbe, a legtöbb lány ennyi idősen rajong a kisbabákért. Kikérheted már most is a véleményét, és később is segíthet pelenkázni, fürdetni, öltöztetni.
2009. jún. 19. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha meglesz a baba, imadni fogja rendezni ot!

Biztosan segiteni fog neked majd mindenben. Tolja a babakocsit, megfogja a babat amig te hozol valamit a konyhabol, pelenkaz, mindenben segit majd.

Egyik ismerosomeknel is feltek a testverfeltekenysegtol, es a korhazba egy nagy doboz LEGO-t vittek be. Amikor megszuletett a kisbaba, akkor a nagyobbik megkapta a LEGO-t, es mondtak neki, hogy ezt a kisbaba hozta az angyaloktol neki.

Igy mar meg is szerette a kisbabat a nagyobbik.

2009. jún. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!