Szokott fájni a fejetek? És ha igen akkor milyen jellegű? Gyógyszert milyet vesztek be rá?
Figyelt kérdés
Nekem ma meg tegnap kicsit fájdogál, vagy inkább csak érzem.Pedig nem szokott, lehet hogy a melegtől, vagy alacsony a vérnyomásom?2009. jún. 19. 16:34
1/7 anonim válasza:
Ha csak kicsit fáj, ne vegyél be semmit, tűrni kell. Nekem a terhességem első 3 hónapjában minden nap fájt. Ha már nem birtam elviselni, Paramax-ot vettem be, mert az kifejezettem terhes nőknek van fájdalomcsillapításra!
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Nekem is az alacsony a vérnyomásom, de reggel iszom egy kávét és probléma megoldva! :)
3/7 anonim válasza:
Nekem szinte sz elejétől fáj a fejem.Van,hogy csak egy sima 2-3 napos fejfájás,de volt már migrénem is hányással egybekötve.Nem vettem be semmit.A védőnőm azt mondta,tűrjek,ha nem megy,akkor max egy fél algopyrin.
4/7 anonim válasza:
Igen szokott, elég gyakran de már egészen hozzá szoktam ahhoz hogy tűrjek neki, ugyanis nekem már a várandósságom előtt is gyakran fájt és néha migrénes fejgörcseim voltak/vannak. Ezzel pedig igazából semmit nem lehet tenni a sötét szobán és a fekvésen, alváson, pihenésen kívül. Igaz néha beveszem a fájdalom csillapítómat, de az már csak akkor van ha az ájulás környékez, vagy ha már sírok a fájdalomtól. Hát nekem ez jutott, sajna.
5/7 anonim válasza:
Nekem az első időszakban minden nap fájt, de nagyon. A párom vizesruházott, mert gyógyszert nem nagyon akartam bevenni. Nekem az segített, hogy az addig ivott ásványvízről áttértem egy másikra, mert annak magas nátrium tartalma volt. Most egy nagyon minimális nátriumot tartalmazó vizet iszok. Azóta egyszer sem fájt a fejem szerencsére.
6/7 anonim válasza:
Ha meleg front van akkor iszonyat migrénem lesz hányingerrel. Olyankor semmi más nem használ mint az algopyrin, dokim azt mondta azt vehetek be. Már minden trükköt kipróbáltam, az alvástól a kávén át a borogatásig, semmitől nem múlik el. :( Nagyon rossz tud lenni. De ha csak kicsit fájdogál akkor ne vegyél be gyógyszert, kérj a patikában homeopátiás bogyeszt, az is jó, (csak az enyémre nem) igyál kávét ha a vérnyomásod amúgy alacsony, sok folyadék és aludj. Ha ezek nem segítenek akkor vegyél be gyógyszert.
Kitartás!
24 hetes kismami
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 20. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!