Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek magasabb szokott lenni...

Akinek magasabb szokott lenni a tanácsadáson a vérnyomása, az kapott rá valami gyógyszert?

Figyelt kérdés
Nekem fehéköpeny szindrómám van, orvosnál mindig magasabb vérnyomást mérnek, mint otthon.Nem tudok mit tenni ellene.Erre azt mondták nem kell gyógyszer.Valaki van még ilyen helyzetben?És nektek mit mondanak?
2009. máj. 22. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a védőnőnél magasabb volt a vérnyomásom mint a dokinál mérve. Volt hogy 160-at mért a védőnő, azt elküldött az ügyeletre, ott megmérték, s mondták már 120, ezzel mit akarok tökéletes, már meg is gyógyítottak mehetek haza.

Ha otthon okés, akkor ne foglalkozz vele!

2009. máj. 22. 18:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is pont ennyi volt a védőnőnél.Valahogy ott olyan izgatott vagyok.
2009. máj. 22. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
A védőnőnél, orvosnál nekem mindig 140/90, pedig írtak Dopegytet...izgulos és idegesebb típus is vagyok.
2009. máj. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!