Mennyi idős terhességtől lehet kismamaboltban vásárolni?
Szia!
Akkor vásárolsz, ha már nem jók rád a ruháid, ugyanis hiába veszel nagyobbat- már ha nem akarsz kismamaruhát venni- ugyis kinövöd.
Én 10 hetesen már vettem egy kismamanadrágot, mert már egy farmerom sem volt jó rám.Aztán szépen apránként vettem hosszú pólót, stb, most 18 hetes vagyok, és bizony nekem már szép nagy pocim van, és szélesedtem is, pedig csak 3 kg-ot híztam.
Senki sem fog kinevetni.
Szerintem nem érdemes kinlódni a szűk ruhákban, és mostmár olyan jó kis nadrágok vannak, hogy meg sem mondják, hogy kismamanadrág, ha nem látják a hasrészét.
Nyugodtan bemehetsz, engem sem nevettek ki 10 hetesen, az összes nacim kicsi volt. ÚGyis sokáig fogjuk használni, miért ne vehetnénk már meg most egy jó kis gumis dereku nacit vagy szoknyát?
Nyugodtan!
Szia! Menj el kismamaboltokba! Én is vettem már 11 hetesen, nem röhögtek ki. Nem fogod megbánni, mert nagyon kényelmesek. Én is vettem az elején nagyobb méretű nadrágot, de a vége az lett, hogy eldobhatom, mert sokáig nem tudtam hordani. A kismamanadrágot egészen az elejétől a végéig lehet hordani!
Gratula a babóhoz!
Nagyon szépen köszönöm az aranyos és megnyugtató válaszaitokat. Ugy döntöttem ebéd után már megyek is.
Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!