Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismama vagyok,...

24 hetes kismama vagyok, sajnos cigizem napi 4-5 szálat! Sokat ártottam még? Még nem késő letenni ugye?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen kérdést nem is mernék feltenni. Csak elbújnék valahová. Nem hiszem el hogy nem lehet letenni amikor az ember terhes. Én is nagy dohányos voltam, nagyon hiányzik is, de nem gyújtok rá. Gondolom most majd jól lehurrogtok.
2012. ápr. 16. 16:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!!!

Semmi problémám sincs azzal,ha azt írjátok,hogy baj a cigaretta!Mint írtam le akarom tenni!És igen én is elítélem magam,elhihetitek!De igen nem vagyok arra kiváncsi aki azt írja,hogy ettől nem vagyok vagy leszek jó anya!Hisz ismerni nem ismertek!Ez egy olyan oldal aki minden kérdését felteheti!

2012. ápr. 16. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Senki nem minősítette, h milyen anya vagy, de ne fogadd el kérlek azoknak a tanácsát, akik azt mondták h néha nyugodtan gyújts rá, ha nem bírod ki.Ezt azok tanácsolják, mert ők nem voltak elég erősek. De te az vagy, ne add fel!És hidd el enél még egy életen át sokkal nagyobb áldozatokat is kell majd hoznod a gyermekedért.
2012. ápr. 16. 22:52
 14/14 sumergo ***** válasza:
Igen, rengeteget árthattál már eddig is, de soha nem késő letenni!!! Kitartás!
2012. ápr. 17. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!