Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen lázmérőt vesztek a...

Ti milyen lázmérőt vesztek a kicsinek? Tapasztalatok? 32 hetes kismami

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Én digitális fülhőmérőt fogok venni. Az elsőnél sima digitálisat használtam, de mindig ki kellett bontani a pelusból, hogy végbélen keresztül meg tudjam mérni. Meg ha álmában akartam megmérni, természetesen felébredt:(

Ebből kiindulva veszek fülhőmérőt.

25hkm

2012. ápr. 15. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk digitális van, végbélben mérjük vele, jól viseli. Egyetlen tanácsom, hogy olyat semmiképp se vegyél, amivel rá kell világítani a homlokára (nem tudom, mi a neve), mert az nagyon pontatlan!
2012. ápr. 15. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
jó fiatalon lettél terhes.
2012. ápr. 15. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:

utolsó honnan vetted,h fiatalon lett terhes??

Az elsőnél sima digitálisat vettünk.Most fülhőmérőn gondolkodom.

31+6hkm

2012. ápr. 15. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:

32 hetes és terhes... Marha vicces, kedves egyik előző.

Én az elsőnél digitális sima lázmérőt használtam, és elégedett voltam vele, bár néha valóban macerás végbélben mérni, de megbízható.

Most is azt vettem.

Úgy tudom, hogy a fülhőmérők nem olyan pontosak, de mivel én nem vettem, komoly véleményt nem tudok Neked ez ügyben mondani.

35 hkm

2012. ápr. 15. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Digitális lázmérőt vettem és popsiban mértük a lázát egészen 1 éves koráig. Akkor egyszer csak oltári balhékat vágott le, szinte remegett, ha meglátta a lázmérőt. Gondoltam a popsival van a baj, megpróbáltam hónaljban mérni, de úgy is nagyon sírt. Így vettem egy fülhőmérőt. Na azóta csönd van. :) Sőt, van, hogy többször is meg kell mérnem , annyira tetszik neki.
2012. ápr. 15. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy kisbabánál sajnos csak a popsiban történő lázmérés ad pontos infót. Az én babám jól viseli, nem szokott sírni közben, pedig először nagyon féltem tőle. Van homlok lázmérőnk is, arra jó, hogy ugy kb megmutassa, hogy van-e láza, vagy nincs, de tényleg elég pontatlan.
2012. ápr. 15. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Az elsőnél digitális fülhőmérőt vettem, nem is olcsón. (13ezer ft volt) nem ért semmit, volt hogy a gyerek tűz forró volt, az meg 36.1et mutatott, és sokszor előfordult hogy egymás után többször megmértem neki, és jelentősen eltérő eredményt mutatott.

Elmentem a gyógyszertárba, és vettem egy hagyományos, üveg lázmérőt, amiben nem higany van, hanem más folyadék. Nem lehet minden gyógyszertárban kapni, 2400ft de érdemes járni utána, szerintem az a legjobb, legpontosabb.

2012. ápr. 16. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,hogy megosztottátok a tapasztalatokat!

Kedves 3-as!Nem mintha rád tartozna,de 30 éves vagyok,első baba.De téged egy igencsak kis idiótának tartalak :)

2012. ápr. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!