Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális az erős...

Szily Luca kérdése:

Mennyire normális az erős zavaró fájdalom a combtöveknél, medencénél (főként joboldalon jelentkezik). Iletve mellek közt, bordáknál és derekon? 30hetes kismama.

Figyelt kérdés

Szörnyen fáj a combtövem, még ha senmit se csinálok csak fekszem akkor is (napok óta mást senm teszek). A melkasi iletve bordafájdalom gondolom normális lehet, de kicsit furcsálom hogy enyire zavaró lenne és inkáb csak a job oldalamon jelentkezik. Megis avgyok fázva 1hete körübelül.

Remélem tudtok pár jótanácsot adni.

2012. ápr. 15. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem ma kezdett fájni (kb. 6 hetesen), csak a jobb oldalon, és az ülőmunkához nem túl kényelmes, nem beszélve a vezetésről...
2018. júl. 31. 21:11
 12/12 anonim válasza:
Nekem is volt, az első gyereknél. Járni is nehezemre esett a 18. héttől, és az ágyban is alig bírtam megfordulni. Az egyetlen dolog, ami valamelyet segített, a torna volt, bár nyilván ezt is csak összeszorított fogakkal tudtam csinálni, de utána határozottan megkönnyebbültem. A sok ülés kifejezetten rosszat tett. A szülés után múlt csak el ez a fajta fájdalom. Most a második gyereknél viszont szinte egyáltalán nincs ilyen gondom (még).
2019. máj. 24. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!