Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Feszülés érzése a méh és a...

Feszülés érzése a méh és a petevezetékek területén. Normális?

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok és 2 napja elkezdett egy intenzivebb "feszülőt" fájdalom fellépni a méh illetve a petevezetékek területén. Nem menstruációs görcs jellegű, csak egy erősseb feszítő érzés. Normális ez? Nektek volt ehhez hasonló?
2009. jún. 19. 03:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem kezdetektől fáj a hasam,most vagyok 15 hetes.Engem kiírtak veszélyeztetett terhesnek,magne b6-ot és nospa-t adott a doki.Szerintem azért kérdezd meg a dokidat.Nekem annyit mondott még,hogy ha nem vérzek és nem görcsölök,akkor nincs baj.
2009. jún. 19. 07:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Én hirtelen mozgásnál,vagy felülésnél éreztem.Ilyenkor a tested átalakul.A hormonális változások miatt a beleid is átrendeződnek.Felkészül a tested a kisbaba fejlődésére.Ha görcsölsz,vagy olyan fájdalmat érzel amitől megijedsz akkor inkább nézesd meg magad.Az a biztos.Inkább lásson orvos.

Gondtalan babavárást.

8 éves kislány anyukája+ 31 hetes Km.

2009. jún. 19. 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:

14 hetes terhes vagyok, szintén 2 napja feszülő érzésem van a méhembe és ráadásul erős vizelési ingerem van hol pisivel hol cseppekkel. Felhívtam a dokimat . a magne b6-ot javasolta és azt mondta ha nem szűnnek a tünetek egy két napon belül menjek be és megnéz.

Eléggé félek...

2010. jún. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!