Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Intim területen érkidagadás...

Intim területen érkidagadás terhesség alatt normális?

Figyelt kérdés

Tegnap este fürdéskor borotválkoztam ott lennt és észrevettem hogy egy nagy kidagatt ér van ott lennt.Nagyon csúnya, ugye el fog múlni szülés után?Első terhességnél nem volt ilyen.Mitől lehet (mert még csak 3 kilót híztam),vagy ez normális,mert nem hiszem.Dokinak meg kell mutatni?

25 hkm

2011. júl. 9. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én nagyon megijedtem az első ilyen tapasztalatnál. Nekem nem ér, hanem az egész dagadt be. Nem mutattam meg senkinek, elmúlt.

4 hós kislány anyuja

2011. júl. 9. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, elmúlik!! Nekem semmi ilyen eres problémám nem volt 2 terhességen át, a harmadikkal meg lett, pedig csak 8kilót híztam szóval nem függött a hízásomtól sajnos :(

De visszahúzódik természetesen miután megszül az ember és helyrerázódnak a dolgok ott.

2011. júl. 9. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt de szülés után egyböl elmult! A doki is mondta h ártalmatlan
2011. júl. 9. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem is volt ilyen a 3. babánál de nem múlt el sajnos csak nem volt duzzadt. Most 6 hetes vagyok és látom pedig még nem 36 hetes vagyok. :) Mindenkinél változó, aki szerencsés annak elmúlik. De én fehérbőrű és érzékeny is vagyok sajna.
2011. júl. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!