Csak én szenvedek ilyen borzasztó étvágytalansággal?
Még csak 7 hetes terhes vagyok, de kb. egy hete már, undorodom minden ételtől. Tudom, hogy ennem kéne, mert közben éhesnek is érzem magam, de bármit veszek a számba, minden csak forog benne, legszívesebben kihánynám.
Más is átélt már hasonlót? Féltem a babát, hogy így nem jut elég táplálékhoz, de nem tudom mi tévő legyek?. Fáradt vagyok emiatt és erőtlen, rosszkedvű és letört, úgy nézek ki mint aki nem örül annak, hogy terhes... Mi tévő legyek?
nem vagy egyedül
én 10 hetes vagyok, de második babával, kislányom 2 éves vele is ez a procedúra ment, hányinger hányinger hátán
ma is nagyon émelyegtem, de közben korgott a hasam 13 óra körül ettem egy kis zsömlét amit teletömtem salátával, uborkával, újhagymával, és retekkel mert ezeket bírom enni de tömegszámra, és leöblítettem egy korty jéghideg kólával ettől kicsit enyhült a hányinger,
most is egyfolytában az van ..
remélem a 12 hét körül elmúlik, bár a kislányommal igazából a 15 hét után voltam jól úgyahogy..
enni muszáj, akkor legalább egy kis sós kekszet,gyümölcsöt, salátát próbálj magadba erőlteni, később úgyis behozod a lemaradást !
sok sikert :)
Nyugi, azt mondják, a baba úgyis elveszi a szervezetedtől azt ami neki kell.
Én is 7 hetes múltam, nekem is 1 hete kezdődött a kajaundor, addig "csak" émelyegtem, de mára már az is megterhelő, ha csak rágondolok a hűtőre, vagy mosogatom az ételmaradékos edényeket, a főzésről nem is beszélve.
Minden nap egy új kihívás, hogy kitaláljam mi az amit meg bírok aznap enni, mert ha eszem utána kicsit jobban vagyok.
Amúgy én is úgy nézek ki, mint aki nem örül, sőt, őszintén szólva most még valóban nincs bennem semmi öröm, csak várom, hogy vánszorogjanak a napok, legyen vége ennek a nagyon kellemetlen periódusnak.
Állítólag utána már élvezni fogjuk a kismamaságot.
Nagyon remélem...
Kedves Utolsó!
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, bár az kevésbé jó, hogy miben nem vagyok egyedül. Most próbáltam vacsorázni, három katona szalonáig jutottam el két szem paradicsom, és 4 falat kenyér társaságában. Ha még egyet be kellett volna kapnom, sztem mind kijött volna. Nagyon remélem, hogy mihamarabb vége lesz ennek az undornak, mert az oké, hogy azt veszi el amire szüksége van, de ha nem eszek, akkor nem lesz mit elvennie, ezért aggódom. Számoljuk hát együtt a napok múlását, hogy mihamarabb vége legyen. Neked is Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!