Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen mikor érdemes vagy...

Terhesen mikor érdemes vagy illik először elmenni orvoshoz? A betöltött 12. hét nem túl késő?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 13:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
de nem értem, vmitől fél vagy mi?
2012. ápr. 17. 20:29
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De attól, hogy fél, még el kell menni orvoshoz... Minél tovább húzza-halasztja, annál rosszabb lesz, mert esetleg még az orvos is letolja és akkor az marad meg benne. Tehát az első orvosi vizsgálatról is kellemetlen élmények maradnak meg neki, nem pedig az, hogy végre először láthatta, hallhatta a kisbabáját és a szívverését... Ez pedig (legalábbi nekem) mindennél fontosabb.
2012. ápr. 18. 16:40
 33/38 anonim ***** válasza:

végülid pont ezzel a hozzáállással meg is teremti amitől fél...

sajnálom:(

2012. ápr. 19. 13:55
 34/38 A kérdező kommentje:
Én nem tudom konkrétan, hogy miért nem megy el orvoshoz, az csak feltevés, hogy fél... Most lehet, hogy gonosz leszek, de ha megcsinálni jó volt azt a babát, akkor a felelősséget is vállalni kell. És főleg, hogy tervezett baba, talán kicsit jobban után kéne olvasni a dolgoknak, mert nem baj az, ha valaki nem tudja hogyan működnek ezek a dolgok terhesen, az viszont már baj, ha nem kérdez vagy jár utána a dolgoknak. :(((
2012. ápr. 19. 16:40
 35/38 anonim ***** válasza:
így van..és fel is kell nevelni..ovi-suliba iratni, orvoshoz vinni, ha beteg lesz..sokminden vár rá..és ezt bizony nem árt gyakorolni..
2012. ápr. 19. 18:27
 36/38 anonim ***** válasza:

És az egyáltalán biztos, hogy 10+2 hetes?? Mert ugye semmi nem garancia. Lehetett később, de előbb is peteérés. Szóval az, hogy ő betöltött 12 hetet számol, az egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van. Aki várja és tervezi a babát, alig várja, hogy mehessen a dokihoz kukucskálni. Tudom, hogy csúnya dolog ilyet leírni, de az ilyennek összejön, ahol meg várják, szeretnék, ott nehezen vagy egyáltalán nem sikerül:o( Szomorú dolog ez!

Egyébként meg azért ajánlják 8-10. hét között az uh-t, mert olyankor már sokminden kiderül. Többek között, hogy jó helyen tapadt-e meg, fejlődik-e, ahogy kell, van-e szívhang! Felelőtlen az ilyen ember!!!

2012. ápr. 20. 21:32
 37/38 anonim ***** válasza:

De miért így tetted fel a kérdést?? te tudod hogy mikor illik, hisz 2 gyerek anyuja vagy.....

a kiskönyv azonnal elkészül, de ezt is kérdésként tetted fel...."mi lesz ha addigra nem lesz meg a kiskönyv?" te is tudod hogy azonnal adja a védőnő az 1.találkozáson...

furcsa ez nekem kicist ne haragudj.....

12.hétig lenni kell kiskönyvnek, mert utánna nem kap ha megszül 1x anyasági támogatást, stb... addigra úgymond regisztrált terhesnek kell lennie

2 kisfiú anyuja

2012. ápr. 20. 22:04
 38/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Bocsánat, hogy így tettem fel a kérdést, természetesen tudom, hogy hogyan zajlanak a dolgok. Én már a 6. héten UH-n voltam az első gyerkőcömmel, a másodikkal a 8. héten. Én ezt tartom jónak, persze mások vagyunk, más az értékrendünk, mindenkinek más a fontos. Egy másik fórumon feltettem ugyanezt a kérdést, de ott rögtön tisztáztam, hogy nem rólam van szó... Több mint 100 hozzászólás érkezett és Mindenki!!! azt írta, hogy én egy rosszindulatú, sz.rkeverő ember vagyok, mert milyen jogon szólok én bele más dolgába. Ha az illetőnek így jó, akkor az teljesen rendben van, hogy a betöltött 12. hétig a fülebotját sem mozdítja. Érdekes, hogy itt viszont mindenki velem ért egyet. Szerintem nagy hibát követ el... A kiskönyvet azért kérdeztem, hogy mi lesz, ha nem lesz meg a 12. hétig, mert nem tudom mi lesz akkor. Nekem addigra már bőven megvolt, így honnan tudhatnám, hogy mi van ellenkező esetben. Az ismerőseim szerint én egy elég precíz ember vagyok, de a terhességeim alatt ezt is próbáltam a maximumra tenni, és így elő sem fordulhatott volna, hogy nekem a 12. hétig ne legyen kiskönyvem, hiszen azokról a kis teremtésekről van itt szó, akik életem értelmei, a családomat mindennél jobban imádom. És tudjátok az volt életem egyik legszebb pillanata, amikor az én drágáim szívverését hallhattam, láthattam. Ők voltak a legszebbek, akkor is, hogy inkább emlékeztettek babszemre, mint emberkére. El sem tudom képzelni, hogy valaki nem vágyik erre az élményre és otthon ül a fenekén, miközben semmi biztosat nem tud. A hölgy egyébként még nőgyógyászt életében nem látott, pedig az ő korában már legalább rákszűrésre illett volna elmenni. :(
2012. ápr. 21. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!