Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen mikor érdemes vagy...

Terhesen mikor érdemes vagy illik először elmenni orvoshoz? A betöltött 12. hét nem túl késő?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 13:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
ez mind akkor igaz, ha addig problémamentes vagy, mert ha vérzel, görcsölsz vagy bármi nagyon furcsát érzel, akkor igenis AZONNAL menjél orvoshoz.
2012. ápr. 13. 13:33
 12/38 A kérdező kommentje:
Igen, persze, teljes mértékben igazad van, ez csakis problémamentes terhességre vonatkozik!
2012. ápr. 13. 13:34
 13/38 A kérdező kommentje:
Ha valaki mégis kivár a 12. hétig, azt nem tolja le az orvos nagyon?
2012. ápr. 13. 13:35
 14/38 anonim ***** válasza:

De miért akarsz várni??Ez furcsa.

Én megtudtam hogy terhes vagyok 4 hetesen és hivtam a dokit Ő kérdezte mikor volt meg utoljára számolt és mondta hogy mikor menjek időpontra.6 hetesen mentem először és már szivhang is volt...jo volt látni muszály sztem akkor menni csinál rákszürést megnézi jó helyen van e a baba meg mindent..papirt ad hogy mehess a védőnöhöz...vérvételre papirt stb...fontos a 0.vizsgálat mert igy hivják....a 12 heti genetikai uh is fontos!!Most hány hetes vagy???

2012. ápr. 13. 13:40
 15/38 A kérdező kommentje:
10 hét + 2 nap
2012. ápr. 13. 13:51
 16/38 anonim ***** válasza:
Hát én tuti nem várnék, nem is vártam, alig vártam, hogy az orvos megnézze, hogy jó helyen ágyazódott-e be és hogy van-e a picinek szívhangja, csak akkor tudtam megnyugodni.
2012. ápr. 13. 14:05
 17/38 anonim ***** válasza:
Menj sztk-ba, ha esetleg a magánorvos tarifája a gond. De menjél el hétfőn szerintem.
2012. ápr. 13. 14:07
 18/38 anonim ***** válasza:
A helyedben gyorsan intézkednék, a 12. heti UH a legfontosabb vizsgálat a terhesség alatt, ilyenkor van a Down kór szűrés is, és hát addigra meg kell kapnod a kiskönyvet, intézni az időpontokat stb, ugyhogy nem nagyon van már időd.
2012. ápr. 13. 22:26
 19/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ideje menned orvoshoz: vérvételek miatt (kombinált teszt) és általában uh-val megnézik minden rendben van-e. Nem beszélve arról (legalábbis nálunk) a 12. hétig a védőnőnél is jelentkezni kell, mert a 12 hetes genetikai uh-ra nekem vinnem kellett a kiskönyvemet is!
2012. ápr. 14. 09:52
 20/38 A kérdező kommentje:
És ha nem lesz meg addigra a kiskönyv? Akkor nem végzik el a 12. heti genetikai uh-t?
2012. ápr. 14. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!