Terhesség alatti arctisztítás avon-os szalicilsavas tonikkal?
Figyelt kérdés
nekem szépen letisztítja a pattanásokat,de olvastam valami olyasmit hogy bekerül a véráramba és az árthat.
De hogyan kerülhet be a véráramba,ha letörlöm vele az arcom??
2012. ápr. 12. 18:26
1/3 anonim válasza:
A bőrön keresztül minden felszívódik.
Gondolj csak pl a nikotin tapaszokra.
2/3 anonim válasza:
Hát már hogyne kerülhetne bele?:) Gondolj a daganatos betegeknek felírt fájdalomcsillapító tapaszra, amely az ilyen fájdalmak legeffektívebb megszüntetője/enyhítője. Bőrön át elég sok dolog fel tud szívódni. A szalicilsav várandósság alatt valóban ellenjavallott, én váltanék.
3/3 anonim válasza:
A szalivilsavas termékek terhesség esetén csak magasabb koncentrációban ellenjavaltak. A kozmetikumokban található 1-2 % biztonságos. Az Avon-os termékek igen alacsony hatóanyag tartalmúak, szerintem a te tonikodban még 0.5% sincs.
Látom régi a kérdés, de gondoltam hátha idetéved valaki, ezért írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!