Másnak is ilyen sokat mozog a Pocaklakója?
Nem mintha baj lenne,mert nem azért kérdezem.örülök neki h mocorog odabenn.30 hetes vagyok és most már ki kellett volna alakulnia az alvás ébrenlét idejének,de Ő egész nap fenn van szinte és csak mocorog.éjszaka is ahányszor felébredek Ő is fenn van.
Nektek is ennyit mozog?
Jajj de jó hogy megkérdezted, pont fel akartam tenni a kérdést. Én még csak 21 hetes vagyok, de nagyon dörömböl. Egyre intenzívebben. Főleg amikor pihenek fekszem, és nem tudom ez a mennyiség ezzel az erővel normális-e.
Sőőt szerintem a gyerek függőleges valahogy mert odalent rugdal, + a hólyagomat. Sokszor olyan érzés mintha ki akarna bújni a hüvelyemből, remélem a méhszájat nem rúghatja szét. Neked volt ilyen?
Neked mióta kezdődött erősebben a rugi? Anyám azt mondta hogy biztos hiperaktív lesz a gyerek, remélem hogy butaságokat beszél.......
Nekem is sokat mocorog. Mikor picit megpihenek szinte azonnal bulizik a Drága! :)
De van egy-egy nap, mikor ( talán az időjárás hatására egész nap lustizik)! :)
2. vagyok. Én még mostanában kezdtem el érezni(23 hetes vagyok), hogy akkor is mozog, mikor csinálok valamit. Eddig nem volt hajlandó akkor sem megmozdulni, mikor a párom a hasamra tette a kezét, most már gond nélkül rúg olyankor is! :) Sőt tegnap este fülön is rúgta :D Egyébként mikor kinyomja magát nekem is picit szokott fájni. Amúgy úgy tudom, hogy akkor fáj a mozgása, ha kevés a magzatvíz. Bár nem hiszem, hogy Nálad gond lenne, szerintem csak érzékenyebb vagy!
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!