Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor vizsgál meg? Vagy meg...

Mikor vizsgál meg? Vagy meg vizsgál majd egyáltalán?

Figyelt kérdés
37 hetese vagyok! A dokinem vizsgált meg! És 32 hetesen volt az utolsó vizsgálat. Így én is honnan tudhatnám ,h zárt-e vagyok vagy sem?

2012. ápr. 12. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem az egyik anyukától telefonon. Neki nem vették le a kenetet, ezért születése után a lányától vettek mintát (fülből? már nem tudja pontosan) és 4 nap alatt volt meg az eredmény, addig kapott a kicsi antibiotikumot, utána a - lelet birtokában leállították a kezelést és hazamehettek. A másik anyukának pedig másnapra meglett a tenyésztés eredménye, ezért csak 1 adag antibiotikumot kapott a kicsi. Valószínűleg kórházanként eltérő lehet a protokoll, mert a megkérdezett anyuka tavaly szült egy másik kórházban és ott nem kapott semmit a kicsi, pedig akkor sem volt levéve a tenyésztése.
2012. ápr. 12. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem 03.19-én (24 hetesen)vizsgált meg, ma megyünk megint (28hetesen). Mivel veszélyeztetett vagyok gondolom megnézi. DSzerintem kérd meg, hogy nézze meg neked is, mert aggódsz.
2012. ápr. 13. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ha nincs meg az eredmény, akkor automatikusan pozitívnak veszik és megfogja a mama és a baba is kapni az antibiotikumot.
2012. ápr. 13. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!