Mikor vizsgál meg? Vagy meg vizsgál majd egyáltalán?
Érdekes doki.Én sztk-s rendelésre járok,de minden hónapban megvizsgál.
31hkm
Szerintem is az a gond, hogy a kenetet már le kellett volna venni,hogy megnézzék van e streptococcus. Most már bármikor szülhetsz és azért nem árt tudni,hogy fertőzött vagy e vagy sem:-(
De látni látott a dokit ,csak nem vizsgált meg? És nem is utalt semmi ilyenre? Én rákérdeznék a helyedben.Szorítok,hogy minden rendben legyen.38hkm
Off: Igen, Gabka, csak amennyiben nincs meg a 36. heti tenyésztés eredmény (2 hét alat készül el), akkor automatikusan fertőzöttnek tekintik és a kicsi a születése után antibiotikumot fog kapni.
On: Szia!
Kérdezz rá, hogy mi lesz a tenyésztéssel! Ha nem akarja megcsinálni akkor füllents, hogy voltál a kórházban körülnézni és ott külön kiemelték ezen vizsgálat meglétének fontosságát... Vagy találj ki valami más indokot, csak vedd rá a vizsgálatra. Én is így hazudtam ki magamnak a tenyésztést. Szerencsére nekem - lett, de a kórházban igen leszidták azon kismamákat, akik nem csináltatták meg.
Mivan???? Automatikusan antibiotikumot az a baba kap, ahol az anyának nincs meg a hepatitis eredménye, azt viszont vérből nézik.
Amiről te beszélsz, kedves előttem szóló, az nincs. Kettőt már szültem, most várom a harmadikat, fel se merült a dolog.
Szia!
Nem a hepatitisről beszélek. Nem tudom, hogy nálatok hogy van, de nálunk minden baba kapott automatikusan, ha nem volt meg a streptococcus (B csoport) eredmény. A doki kismamái közül szinte mindenki így járt. Nekem a szülésznő a lelkemre kötötte, hogy csináltassam meg, mert ez a bevett szokás és tudta, hogy az orvosom ezt mindig "elfelejti". Én most a másodikat várom és a szülésznő megint szólt, hogy nehogy elfelejtsem. Az elsőnél megúsztuk, de sajnos a legtöbb kismama társam nem volt ilyen szerencsés (2 ismerős volt a szobában), náluk a baba automatikusan kapott. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!