Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki már...

Van itt olyan kismama aki már szinte retteg a nőgyógyásznál a hüvelyi ultrahangtól annyira fájdalmas?

Figyelt kérdés

Én már rosszul vagyok előre, a vizsgálat előtt két nappal kezdődik általában, ha eszembe jut, kiver a víz. Nekem a terhesség eleje óta borzalmas fájdalommal jár a hüvelyi ultrahang. Olvastam hogy a hüvely fal érzékenyebb terhesség alatt, na de ennyire.. És semmi betegségem nincs, oké hogy általában mindenkinek kellemetlen érzés ,de nálam ez elég erős fájdalom. A szexet sem bírom, az is fáj, pedig azért kicsit másabb... Persze mivel muszáj, elmegyek a kötelező vizsgálatokra.

Kérem olyanok irjanak véleményt tanácsot, akik tudják mit élek át. Bele se merek gondolni mi lesz a szülésnél, ha most ez van..

2012. ápr. 12. 12:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem csináltak hüvelyi uh,második babámat várom 12 hetes vagyok,nekem már az elejétől hasival nézik!5 hetesen is hasi volt már mind két babánál!
2012. ápr. 12. 12:51
 12/18 anonim ***** válasza:
ja és sima szztk rendelés,nincs fogadott dokim!
2012. ápr. 12. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12.16os vagyok

Bennem ez egy pszichikai gát. Legalábbis én így érzem.

Más a fogorvosi kezelést utálja, én a nőgyógyászit.....

2012. ápr. 12. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves 12.51!

Szerencsés vagy! :)

2012. ápr. 12. 12:54
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Általában 12. hétig csinálnak csak hüvelyit - sikosítóval, utána már hasin is látszik minden. Próbálj erre rákérdezni.

Amit ajánlani tudok, az az intim torna. Segíti ellazítani az izmaidat, jobban tudod ott lent kontrollálni őket és nem feszülsz be annyira. Plusz a szülésnél is sokat segít.

Van is egy olyan gyakorlat, aminek az a neve: lazítson kedves! :)

2012. ápr. 12. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 8. és a 12. heti uh is hüvelyi volt és nem fájdalmas, hisz, síkosítót is tesznek a gumira, amit a vizsgáló fejre húznak rá.Én mondhatom azt, hogy még kellemes is volt. :)

Szerintem túlságosan rágörcsölsz fejben és ez fizikai fájdalomként jelenik meg a hüvelyedben. Valahogy lazulj el, mert ha így rágörcsölsz mindenre, akkor kész rémálom lesz neked a terhesség, és a szülés is.

2012. ápr. 12. 13:13
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, segítségeket. beszélek az orvossal és utána nézek az intim tornának :)
2012. ápr. 12. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen hüvelyivel néznek a 12. hét előtt. Én nem értem, miért megy valaki többször is uh-ra a 12 hét előtt?! A legegyszerűbben úgy lehet elkerülni, ha a 12. héten mész legközelebb...
2012. ápr. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!