Hogyan lehet becézni a Hunor, a Botond és a Kornél neveket?
A három közül valamelyiket kapja majd a Picink, de egyszerűen nem tudunk dönteni. Nekem főként az a bajom, hogy nem nagyon lehet becézni egyiket sem:-(
Tudtok frappáns beceneveket ajánlani ezekhez? Főleg a Hunor érdekelne, mert leginkább arra hajlunk. Talán...
Hunor lett és sokféleképpen becézgetjük, de nem a Hunort (pl::Pocak Marci, Hiszti király, Bendő bandita, Mazsola,stb.)
Amúgy mások előtt csak Hunor vagy Hunorka, keresztszülei Huncsinak szólítják, vagy Huncutkának. Leeht, hogy hülyén hangzanak, nekem már nem furcsa, ezt szoktuk meg. Remélem, felnőttként örülni fog a hivatalos nevének...
Szia!:)
Tesómat is Hunornak hívják és sosem becéztük csak Hunornak szólítjuk mindig. Pici korában is Hunornak szólította mindenki. Bár volt olyan, aki Hunorkázta, de hamar leszoktak róla miután mondtuk, hogy utáljuk, ha hunorkának szólítják, mivel a Hunorka 1 női név és az öcsém meg fiú:)) Az egyik ismerősöm kislánya is Hunorka:) Nekem kicsit fura 1 lánynak ez a név, de knek ez kinek az:) ízlések és pofonok:)
Hunor: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Botond: Boti, Botika, Botus, Botka, Botyesz
Kornél: [link]
Jó régi kérdés, de hátha másnak is hasznos lehet.. ☺️
Hunor: Hunci, Huni, Huncika. Meg minden más 😂 a Hunorka egyébként női név, így igyekszem mellőztetni.. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!