Másnak is lusti ma a babája?! Szinte nem is mozog, csak reggel egy kicsit, meg egy pár perce, egyszer! 27+5 hkm
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 14:56
1/12 anonim válasza:
Szia, nekem kb tegnap délután óta lustább egy kicsit, de azért mindig megnyugtat egy-két jól irányzott rúgással, jelezvén, hogy "minden oké anya, ne izgulj" :D...Lehet, hogy a front hatására lett egy picit lustibb, de mondjuk én tegnap gyümölcs napot tartottam, és lehet, hogy az nem tetszett neki :) 29+3 hkm
2/12 anonim válasza:
Na de jó, akkor nem vagyok egyedül:) Hasonló a helyzet nálunk is. Mondjuk mi tegnap voltunk vizsgálaton, azt mondta a doki, hogy tökéletesek az eredmények, de ma kicsit aggódtam, mert annyira lusta, hogy már ittam egy 3 az 1-bent, hogy felébresszem. Biztos valami front:)
3/12 anonim válasza:
Ja, 37 hetes vagyok. Utolsó voltam:)
4/12 Babi0906 válasza:
Nekem tegnap még nagyon virgonc volt,de ma úgy néz ki átalussza a napot :) A lényeg az,hogy minden nap legalább egyszer jelentkeznie kell.
34 hkm
5/12 anonim válasza:
Tegnap majdnem lerúgta a vesémet,de ma...Egyszer,kétszer bejelentkezik,de amúgy nagyon lusta a baba!:)29 hkm
6/12 anonim válasza:
Ma velünk is ez van/volt. De tegnap is. Előtte meg majd lerúgta a vesém. Furcsa lett nagyon a dolog. Reggel irány a védőnő, aztán a dokim.
Megnyugodhattam, mert láttam a mocorgását és szívét.
24hkm
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Már kezdtem aggódni, de remélem csak az idő! Ettem sütit is, meg is mozgattam a hasam, de nem nagyon akart felkelni! Majd most, hogy hazaértem, jön a szívhangfigyelő!
2012. ápr. 11. 18:26
8/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Megvolt a szívhang?
Én is ma vettem vaterán egyet, mert idegesít a bizonytalanság.
Meg szoktad találni könnyen a szívhangot?
24hkm
9/12 A kérdező kommentje:
Szia! Igen megvolt, sokkal jobban érzem magam! Cseles mert ugye lehet hallani, a köldökzsinór áramlásának hangját is, ami majdnem olyan mint a szívhang, de az is meglett! Rendesen dobog, ritmikusan, most jobban érzem magam!
2012. ápr. 11. 19:21
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, könnyen! Régebben egészen lenn találtam meg, most hogy nő, a köldököm alatti részen megvolt!
2012. ápr. 11. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!