Ha lakcím szerint vidéki vagyok, de az orvosom a Bajcsiban van, akkor hol kell végeznem a vizsgálatokat?
Figyelt kérdés
Főleg az utolsó időszakban, amikor hetente kell egyszerre mindenfélét.2012. ápr. 11. 14:19
1/7 anonim válasza:
lakcím szerint én is vidéki,vagyok,a dokim a Bajcsyban dolgozik.Nst-re a kórházba jártam,azt hiszem időpontot kell rá kérni.De volt szülésznőm is így nekem nem kellett várni,mert mindig megbeszéltük mikor menjek.
2/7 anonim válasza:
Szia én is vidéki vagyok, csak éppen Borsodban. Az orvosom Miskolcon van a Semmelweis korházban, így az összes UH és majd a végén az NST vizsgálatokra oda járok (majd). A vérvételeket pedig a mezőkövesdi sztk-ban kell megejtenem. :)
3/7 anonim válasza:
Nekem minden vizsgálat a Bajcsy-ban volt, de mehettem volna az sztk-ba is.
Szerintem mehetsz te is az sztk-ba, a beutaló mindenhol beutaló.
Viszont gondold át azért, mert ha a dokid a Bajcsyban van, egyszerűbb, ha ott csináltatsz mindent, mert ha végeztél, egyszerűen megkeresed, és megnézi az eredményeket, nem kell ezért külön bejönnöd.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, a bajcsi, sztk, ugyanaz. hol itt, hol ott. Csak azert irtam, hogy bajcsi, mert szülni nem az sztkban fogok :D. Legalább is remélem :p.
2012. ápr. 11. 15:42
5/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy elég messze vagyok, így úgy tervezném, hogy felmennék pestre a szülés előtt, lenne hol megszállnom, de mivel nem az enyém a lakás, meg nem huzamosabb időre mennék "csak" szülni, így nem jelentkeznék be hivatalosan. Ezért kérdezem, hogy attól még a vizsgálatokat lehet ott végezni?
2012. ápr. 11. 15:46
6/7 anonim válasza:
mikor én terhes lettem "x" városba laktam de az állandó bejelentett lakcímem "y" városba volt. elmentem "x" város kórházába ott nekem azt mondták csak akkor végeznek vizsgálatokat ha baj van, pl véreznék vagy ilyesmi. szóval sürgősségivel, amúgy a bejelentett lakhelyem szerinti kórházba kell járnom! szóval nem csináltak velem semmit, azt mondták valahova jelentkezzek be ideiglenesen, csak akkor foglalkoznak velem.
7/7 anonim válasza:
Nem kell bejentkezned pesti címre,megcsinálják a vizsgálatokat.Tőlem soha nem kérdezték,hogy miért mentem oda.Lent be kell jelentkezni a betegfelvételnél,megmondod hová szeretnél menni,és nem kérdeznek semmit.Nekem az terhességnél összes uh-t ott csinálták a 12.ik héttől,sőt a terheléses cukor vizsgálatot is.Most 31 hetes vagyok a kistesóval,most is oda járok vizsgálatokra,kivéve a terhesgondozás,és a vérvétel.(első válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!