Terhesség korai szakaszában a hányinger, hányás jó jel? Fejlődő terhességre utal, vagy ettől még lehet gond a babával? Kb.6 hetes terhes vagyok, de orvoshoz még nem tudtam elmenni.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 18:00
11/12 anonim válasza:
Egyszer sem hánytam, csak nem esett jól semmi, de ez a mai napig megmaradt. Ha bármi baj lenne a babával, a hormonok miatt a tünetek még hetekig fennállnak. A placenta csak a 12-13. héten veszi át a hormontermelést. 28 hetes kismama
12/12 anonim válasza:
Nálam jó jel. Az első terhességemnél hánytam elég rendesen a 16. hétig, a másodiknál semmi, itt a 9. héten volt is egy vetélésem, most ismét hányós vagyok, úgyhogy örülök. Egyébként ez függ attól is, hogy mit örökölsz (anyukád hányós volt-e), szóval nem szentírás, hogy minden egészséges terhességnél hányni kell. A sógornőmnek pl. kutya baja és már a 38. héten tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!