Málna levél teát ivott valaki terhesség alatt?
Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok, és hallottam hogy lehet inni ilyen málna levél teát hogy az elő segíti a tágulást vagy hasonló. Ha valaki ivott ilyet a terhessége alatt akkor légyszi írja meg hogy segített -e és hogy mikortól kezdte el inni?! Köszönöm előre is!2012. ápr. 10. 14:55
1/7 anonim válasza:
Én iszom. Az orvosom szerint a 36. héten kell kezdeni, napi 1* kell 1 teáskanál málnalevél teát leforrázni 2 dl-el vízzel. A 37. héten 2 teáskanál, a 38. héten 3 teáskanál, így tovább... Nekem ez a harmadik terhességem, mindegyiknél ittam. Nem tudom, hogy segít-e, de jó hinni valamiben! Jó babavárást kívánok!
2/7 anonim válasza:
igen ,a 36. héttől szabad elkezdeni, nekem iszonyat hasmenésem volt tőle, ezért én másban hittem :-)
3/7 anonim válasza:
A málnalevéltea izomlazító hatású. Segíthet a szülésben, de az is lehet, hogy pont emiatt nem indulnak be majd a fájásaid. Én ittam 36. héttől, és 41. héten elfolyt a magzatvíz. Mindenféle fájás nélkül 3 ujjnyira nyitva voltam, de utána oxitocint kellett kapnom, mert már zöld volt a víz, és nem voltak fájásaim. A doki jól letolt a tea miatt, hogy ezt vele miért nem beszéltem meg. Szerinte ezért hordtam túl. A védőnőm szerint meg ez b-aromság. Nem tudom kinek van igaza, én a másodiknál már nem ittam, indult magától. Ha van orvosod, esetleg tőle kérdezd meg, hogy mit szól hozzá.
4/7 anonim válasza:
Sok ismerősöm szült málnalevél teával, a nővérem is, és nagyon áldották a hatását. Könnyen és gyorsan szültek. Egyikük sem számolt be arról, hogy ne lettek volna fájásaik...
5/7 anonim válasza:
én elsőnél nem ittam napra pontosan szültem természetes úton átlagos szüléssel. másodiknál ittam 4 napot túlhordtam fájásgyengeség miatt oxit kaptam....
6/7 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint a magnézium. Azt sem javasolják már a 36. héttől.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, hát itt azért eléggé széthúznak a vélemények. Gondolom nem lehet 2 szülés sem egyforma :) De köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 12. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!