Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málna levél teát ivott valaki...

Málna levél teát ivott valaki terhesség alatt?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok, és hallottam hogy lehet inni ilyen málna levél teát hogy az elő segíti a tágulást vagy hasonló. Ha valaki ivott ilyet a terhessége alatt akkor légyszi írja meg hogy segített -e és hogy mikortól kezdte el inni?! Köszönöm előre is!
2012. ápr. 10. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Én iszom. Az orvosom szerint a 36. héten kell kezdeni, napi 1* kell 1 teáskanál málnalevél teát leforrázni 2 dl-el vízzel. A 37. héten 2 teáskanál, a 38. héten 3 teáskanál, így tovább... Nekem ez a harmadik terhességem, mindegyiknél ittam. Nem tudom, hogy segít-e, de jó hinni valamiben! Jó babavárást kívánok!
2012. ápr. 10. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
igen ,a 36. héttől szabad elkezdeni, nekem iszonyat hasmenésem volt tőle, ezért én másban hittem :-)
2012. ápr. 10. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
A málnalevéltea izomlazító hatású. Segíthet a szülésben, de az is lehet, hogy pont emiatt nem indulnak be majd a fájásaid. Én ittam 36. héttől, és 41. héten elfolyt a magzatvíz. Mindenféle fájás nélkül 3 ujjnyira nyitva voltam, de utána oxitocint kellett kapnom, mert már zöld volt a víz, és nem voltak fájásaim. A doki jól letolt a tea miatt, hogy ezt vele miért nem beszéltem meg. Szerinte ezért hordtam túl. A védőnőm szerint meg ez b-aromság. Nem tudom kinek van igaza, én a másodiknál már nem ittam, indult magától. Ha van orvosod, esetleg tőle kérdezd meg, hogy mit szól hozzá.
2012. ápr. 10. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok ismerősöm szült málnalevél teával, a nővérem is, és nagyon áldották a hatását. Könnyen és gyorsan szültek. Egyikük sem számolt be arról, hogy ne lettek volna fájásaik...
2012. ápr. 10. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
én elsőnél nem ittam napra pontosan szültem természetes úton átlagos szüléssel. másodiknál ittam 4 napot túlhordtam fájásgyengeség miatt oxit kaptam....
2012. ápr. 10. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan, mint a magnézium. Azt sem javasolják már a 36. héttől.
2012. ápr. 11. 09:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, hát itt azért eléggé széthúznak a vélemények. Gondolom nem lehet 2 szülés sem egyforma :) De köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!