9 hetes vagyok, az orvosom még nem küldött vérvételre. Nem kellett volna elküldenie?
vérképre gondolsz?
én is csak a 16. héten voltam, de akkor néztek csomó mindent: afp ...
En is csak a 12.heten voltam,mert mondtam,h kutya van a lakasban,es a toxoplazma miatt megcsinaltatta akkor a nagy labort,de O mondta,h a 16.heten mentem volna,de a kutyus miatt inkabb menjek elobb.
Boldog babavarast kivanok!
20 hetes kismama
Szia!
Sajnos a legtöbb helyen nem küldenek még ilyenkor, pedig minél előbb, annál jobb. Én állandóan szédelegtem 9 hetesen, de csak nagy nehezen küldött el a doki 10 hetesen (vagyis tulajdonképpen a védőnő küldött el, amikor kiskönyvet kaptam, mert leépítés volt, és így szükségem volt a kiskönyvre hamarabb, mint a nálunk szokásos 12.hét). Kiderült, hogy eléggé vashiányos vagyok, azért szédültem (amúgy se volt túl jó a hemoglobinom sohasem). Szerintem, ha csak a 12.héten megyek (pláne a 16-on) elájultam volna egy párszor. Arról nem is beszélve, hogy a vashiány árt a babának (a rossz vérkeringés miatt nem kaphat elég oxigént).
Szia!
Én a 11. héten vagyok, és az első vérvételem a 12 hetes vizsgálaton lesz.
A dokim azt mondta néhány héttel ezelőtt, hogy a 20. hétig ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!