18 évesen veszélyes a terheség?
Figyelt kérdés
párommal szeretnénk gyereket veszélyes?2009. jún. 17. 21:57
11/14 anonim válasza:
Én vok az elöző(aki 19 lesz mire megszül)csak azt nem értem hogy ilyenkor mindenki azt mondja hogy oké vágjatok bele...csak amikor meg már ott van hogy nagy poci meg ilyenek akkor meg olyan lenézőek az emberek hogy húúú 18 éves és terhes...ugyhogy nem sok embertől hallottam ilyen bíztatást:)és ez tök jó
12/14 anonim válasza:
En majdnem 40 vagyok es csodalatosan viselem a terhesseget.Normalis dolog hogy egy fiatal szervezet jobban viseli,viszont turelem es neveles teren nem is lehet osszehasonlitani...Elso dolog amire gondolni kell az az hogy egy gyermek nem jatekszer,hogy milyen jo lesz majd babazunk egyet,hetvegen meg rabizzuk a nagymamara es mi megyunk szorakozni.Van pelda ra boven sajnos...
13/14 anonim válasza:
Kedves előttem szóló!
Bizony tényleg van bőven olyan fiatal, aki hamar szül, utána meg csak dobálja ide-oda a gyerekét. Valóban egy életre szól a gyerek, és egyet is értek mindenben, de vannak olyan 18 év körüliek is, akik sztem ugyanolyan felelősséggel nevelik a babájukat, mint ahogy azt illik. Csak sajnos minden ettől hangos, h fiatalság=felelőtlenség, buli, nemtörődömség.
Ennek a néhány fiatalnak az idősebbek néha esélyt sem adnak, h bizonyítsanak. Ez a baj.
(én vagyok az, aki 20 lesz mire szüli a másodikat.
14/14 anonim válasza:
Nem is akartam en kotekedni senkivel,tisztelet a kivetelnek,szerintem is nagyon sok elonye van annak aki fiatalon szul es felelossegteljesen neveli fel a gyermeket,de sajnos a masik vegletbol is van eleg,meg azok az anyukak akik egy ket honapot vannak otthon a picivel es mennek is vissza dolgozni,ezt vegleg nem ertem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!