24 hetes vagyok és eddig 4 kilót híztam. A védőnőm szerint jó, az orvosom szerint sok. Melyiknek higgyek? Mennyi a normális?
Soook?
Jol orrba kene vagni azt az orvost :P
Ne aggodj, szerintem tokeletes.
Szerintem nem sok! Ez a hízás alkatfüggő, meg vannak olyan időszakok, amikor többet, vannak amikor kevesebbet hízik az ember!
További boldog babavárást!
szerintem nem sok. én 22 hetes vagyok, 2-3 kg-ot híztam. a védőnő teljesen meg van elégedve velem:)
attól is függ, hogy mennyiről indultál és hány centi vagy.
És akkor mit mondana a dokid annak, aki 30 kgot szed fel?
EGyáltalán nem sok.
Én idáig, 32 hétig 2 kg-ot híztam, és most jött rám végre mégegy, mert már kezdtem félni, hisz a baba maga másfél kiló, plusz a víz, lepény...
Igaz, nekem voltak bőven tartalékaim terhességem előt..
Szia! Szerintem is nagyon jó a 4 kg, idióta az az orvos:) (ne haragudj)
Én 14 kg-ot híztam összesen, és 12 le is ment, mire hazajöttem a kórházból:) De én nagyon vékony voltam. Azt mondják, hogy akin van némi felesleg, az kevesebbet hízik, aki pedig vékonyabb, az többet. Az utolsó hetekben várhatóan több kilót fogsz majd felszedni.
Háát csajok én 7 kg-nál tartok és mégcsak a 23. héten vagyok.4 kg- plusszal én lennék a legboldogabb ember.Hozzáteszem, hogy 2 hete amióta front van megállás nélkül zabálok, de eddig nem ettem többet mint a terhesség előtt és mégis híztam.Tényleg alkat függő.De már nem érdekel.17 kg-nál többet nem szeretnék hízni, remélem,h ogy +10-nél több már nem jön fel :o(
A baba viszont 3 héttel fejlettebb a koránál, pedig én pontosan tudom mikor "készült" mert clostis poeteérés volt.Szóval én ezzel nyugtatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!