Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a málnalevél teától és...

Lehet a málnalevél teától és a homeós golyóktól szívritmuszavara a babának?

Figyelt kérdés
A héten a második nst-én összevissza vert a babám kis szive, nagyon megilyedtem. Előtte való napokban kezdtem szedni ezeket. Fogalmam sincs, hogy van-e összefüggés. Tapasztalt már ilyet valaki? A 38. hétben vagyok és teljesen zárt. Nem tudom mit tegyek. Félek, hogy nagyon nehezen fogok tágulni és ez tovább ront a babám állapotán.
2009. jún. 17. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,h ezek okozhatnak ilyet.

Ezt a doki mondta? Mármint h ritmuszavara van a picikédnek?

2009. jún. 17. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen az nst mutatta ki. Az a furcs, hogy a múlthéten még normális volt a szívműködés. Elküldtek szív uh-ra,ott nem láttak szervi eltérést. Lehet, hogy ez a sok front is okzhat ilyet?
2009. jún. 17. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont ma jártam így, a 2. nst-n. Kérdezték, hogy nekem volt-e már szívritmuszavar, műtét, stb... De nem volt. Először aludt, lépcsőznöm kellett, és utána vert neki is össze-vissza a szíve. Nem értem, az első teljesen okés volt. Jövőhéten rendben lesz minden !! :) Szerintem nem lehet összefüggés, én ma kezdem a málnalevél teázást !!

Minden jót, jövőhéten írd meg, hogy mi volt (lesz) ! :)

2009. jún. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!