Ti is aggódtatok a terhesség során a vetélés miatt?
Én féltem egy kicsit; csupán a 11. hétig, utána már tudtam, nem lesz semmi baja! ;) Kicsit görcsölsz, szüntetsd meg valahogy!
Nekünk is első babánk!
Én Gravidát, de amikor terveztük, egy ideig Elevitet szedtem; egy csomaggal el is fogyott, aztán áttértem a Gravidára.
4babát vesztettem el mire sikerült a lányom kihordani.
Paráztam nagyon az elején aztán amikor megláttam dobogni a szivét onnatól kezdve mind akit elvágtak,egy percig nem aggodtam utánna,most sem értem miért voltam olyan nyugodt.
Én az egészet végig aggódtam.
Kmolyan mondom én nem szerettem terhes lenni!
De ez a hülye net az oka. Mindenfélét összeolvas az ember!
Vitamint nem szedtem, csak folsavat!
szerintem ettől mindenki fél csak nem mindegy mennyire. Egészséges ha félsz de próbálj meg a szép dolgokra gondolni. Én szedtem vitamint egészen mostanáig. Pont pénteken vettem omega 3-at szerintem a vége felé ez már elég. viszont az elején fontos,hogy szedj vitamint.
34 hkm
Igen, a páromat is teljesen kikészítettem vele...
Meg 16. héten volt vmi vizsgálat, amitől véreztem, na akkor nagyon megijedtem...
Aztán az orvosok mindig befosattak valamivel, szóval végig idegeskedtem az egészet. A szülésre nem volt időm rágörcsölni, mert 38. héten megindult hála Jó Istennek...
Eurovitet szedtem, majd Béres Gravidát. Mellette vashiány miatt Maltofert, majd abból is a Béres vasra váltottam (vmi allergiám lett a Maltofertől, de már nem emlékszem.)
Meg kellett párszor Magne B6...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!