Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is aggódtatok a terhesség...

Ti is aggódtatok a terhesség során a vetélés miatt?

Figyelt kérdés
Most leszek 8hetes terhes de nagyon felek hogy valami baj lesz.ti is féltek hogy baj lesz vagy csak én aggódom túl? Első babank. Ki milyen vitaminokat szed?
2012. ápr. 8. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én féltem egy kicsit; csupán a 11. hétig, utána már tudtam, nem lesz semmi baja! ;) Kicsit görcsölsz, szüntetsd meg valahogy!

Nekünk is első babánk!

Én Gravidát, de amikor terveztük, egy ideig Elevitet szedtem; egy csomaggal el is fogyott, aztán áttértem a Gravidára.

2012. ápr. 8. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:

4babát vesztettem el mire sikerült a lányom kihordani.

Paráztam nagyon az elején aztán amikor megláttam dobogni a szivét onnatól kezdve mind akit elvágtak,egy percig nem aggodtam utánna,most sem értem miért voltam olyan nyugodt.

2012. ápr. 8. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Én az egészet végig aggódtam.

Kmolyan mondom én nem szerettem terhes lenni!

De ez a hülye net az oka. Mindenfélét összeolvas az ember!

Vitamint nem szedtem, csak folsavat!

2012. ápr. 9. 06:52
 14/16 Babi0906 ***** válasza:

szerintem ettől mindenki fél csak nem mindegy mennyire. Egészséges ha félsz de próbálj meg a szép dolgokra gondolni. Én szedtem vitamint egészen mostanáig. Pont pénteken vettem omega 3-at szerintem a vége felé ez már elég. viszont az elején fontos,hogy szedj vitamint.

34 hkm

2012. ápr. 9. 10:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, a páromat is teljesen kikészítettem vele...

Meg 16. héten volt vmi vizsgálat, amitől véreztem, na akkor nagyon megijedtem...

Aztán az orvosok mindig befosattak valamivel, szóval végig idegeskedtem az egészet. A szülésre nem volt időm rágörcsölni, mert 38. héten megindult hála Jó Istennek...

Eurovitet szedtem, majd Béres Gravidát. Mellette vashiány miatt Maltofert, majd abból is a Béres vasra váltottam (vmi allergiám lett a Maltofertől, de már nem emlékszem.)

Meg kellett párszor Magne B6...

2012. ápr. 27. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első terhességemnél nem gondoltam rá! De sajnos megtörtént! Alig bírtuk kívárni a három hónapot, hogy újra próbálkozhassunk, nagyon vágytunk már egy babára. Amikor újra lehetet próbálkozni, a harmadik hónapban össze is jött, na ekkor már féltem az előző miatt, őt is elvesztettük. Újabb hosszú három hónap, újabb próbálkozás. Ekkor a második hónapban összejött. Ekkor a doki az 5. héten írt fel utrogestant,amit a 12. hétig alkalmaztam nem tudom az segített-e, de szerencsére ő velünk maradt. Most másfél éves a gyönyörű kislányunk. Az első kettőnél elevitet a lányomnál gravidát szedtem. Aztán fél éve elkezdtünk próbálkozni a kistesóval, a 6. hónapban sikerült. Holnap lettem volna 8 hetes, de őt is elvesztettük, hihetetlen számunkra, hogy háromszor is megtörtént ilyesmi. Most a lányom ad erőt! Most is a gravidát szedtem, már előbb ahogy elkeztük tervezni. Ha már van szép szívhangja a babának és azt mondták minden oké akkor nem kell izgulnod! Minden rendben lesz! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
2012. máj. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!