Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Diabetológiára kell beutaló?...

Diabetológiára kell beutaló? És időpont egyezteteés? A Szent Margit kórházba mennék.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 09:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A cukorlötyis 7,22 volt a 24. héten

Azóta diéta, a reggelizős terhelés 5,28 lett 5 hete, a mostani pedig 8,25 mmol (zsömle-tejesre küldtek mindkétszer)

2012. ápr. 8. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy csak nálam siklottak-e el ennyire a beutaló felett, vagy mindig ez van, de szerintem a legegyszerűbb, ha nem telefonálsz, hanem egyből odamész kedd reggel (ha nincs nagyon messze), csak nem küldenek el...De a terhesgondozóban ott vannak 7-től (és Gizike is ott van már akkor), ha 7-kor felhívod őket, és azt mondják menj, akkor még beérsz?

Hol találod? Ha a Tégla uta felől mész, akkor egész az utca elején van egy személyzeti bejárat (ki is van írva rá, hogy terhesgondozó). Azon bemész, fel a lépcsőn szembe (néhány lépcsőfok), át az üvegajtón és elmész jobbra (balra nem is tudsz menni). Menj végig egészen a folyosón, bal kéz felé lesz a terhesgondozó, aminek mindig nyitva az ajtaja, azzal szemben egy másik ajtó, az a terhes diabetológia.

2012. ápr. 8. 18:34
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, persze, beérek, úgy szuper. Akkor a terhesgondozót fogom hívni 7-fél 8 körül.

A tégla utcát ismerem. Még csak annyi, hogy lehet ott parkolni szerinted ingyen?

2012. ápr. 8. 18:38
 14/20 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy "Gizikének" mi a teljes neve? Csak mert furcsa lenne a telefonban, hogy Gizikét keresem... :o)
2012. ápr. 8. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérd a terhes diabetológiát, fogalmam sincs, hogy mi a neve, mindenkinek csak Gizike :)))

Lehet parkolni ingyen, ha korán érsz oda, akkor még hely is lesz.

2012. ápr. 8. 18:58
 16/20 A kérdező kommentje:

De akkor a diabetolgia 9-kor nyit, ugye, mert akkor 9-re megyek.

Most úgy döntöttem, inkább nem telefonálok, csak megyek, mert ha már ott vagyok, akkor biztos nem dobnak ki. :o)

Amúgy hálásan köszönöm!

2012. ápr. 8. 19:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja és még egy utolsó kérdés, ugye nem kell éhgyomorra mennem?
2012. ápr. 8. 19:46
 18/20 anonim ***** válasza:

nem kell éhgyomorra menned, sőt, nem is nagyon szabad, mert a hipo ugyanolyan veszélyes, mint a magas vércukorszint.

a 8,25 nem vészes(ez még csak intolerancia kategória), asszem 10, vagy 11? felett kapnál inzulint.

de nagyon jó, hogy elmész, az a legbiztonságosabb.

valószínű szigorú számolós diétára fognak majd.

35. hét után már nem szokott növekedni az inzulinigény,mert a placenta kezd kifáradni, és kevesebb hormont termel. (tehát nem dolgozik annyira a te inzulinod ellen)

ez lehet kicsit ellentmondásos, de a terhességi cukrosok jobban szoktak lenni az utolsó hetekben e miatt.

2012. ápr. 8. 22:23
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Sikerült tegnap elmennem, fogadtak, nagyon kedvesek voltak, a főorvos maga foglalkozott velem a diabetológián. Igaz sokat kellett várnom, de megérte.

180-as diétát írt elő, plusz vércukor önellenőrzést, ma vissza kell mennem, és ha rendben vannak az értékeim, akkor gyógyszerezés nem lesz, csak marad a diéta.

És eddig rendben! :o)

2012. ápr. 11. 09:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Na jólvan akkor :) milyen rendesek voltak.

Mondtam én,hogy valószínűleg nem kapsz inzulint:)

a kismamákkal meg nagyon rendesek a diabetológián :) hála nekik :)

2012. ápr. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!