6+2 hetesen csak 16mm-es petezsák látszódik+szikhólyag, embrió nem. Van még remény?
Az ultrahangos nő magyarázott valami szikhólyagról, meg hogy 6 hetesen ez normális és szinte lehülyézett, hogy miért akarom őt kiokítani a neten olvasott hülyeségekkel, szerinte 6 hetesen még nincs szívhang és ő jobban tudja, menjek vissza 2-3 hét múlva...
Szóval egyáltalán nem nyugtatott meg.
A peteérésem napját biztosan tudom, így tuti, hogy 6 hetes múltam, ezért most nagyon félek.
Lehet még ebből embrió, vagy ne reménykedjek?
A fogantatás napját biztosan tudom, nem lehetett később ezért félek.
Ráadásul rá 11 napra a teszt is kimutatta.
Ha látta a szikhólyagot az nagyon jó. Majd 2 hét múlva ott lesz az embrió is ne aggódj.
A peteérésre vissza térve meg ne legyél annyira biztos mert én is azt hittem, hogy pontosan tudom és a doki világosított fel, hogy bizony kicsit később fogant a drága.
Én pont 6 hetesen voltam, és nekem 20mm-es petezsák volt szikhólyaggal, és a doki azt mondta, hogy 5 hetesnek felel meg. Azt hittük, hogy akkor később fogant egy héttel, amit furcsálltam, mert pont középidőben éreztem a peteérésem. Aztán rá egy hétre, 7 hetesen megint mentem, akkor meg már 11mm-es embriót látott, ami meg szinte napra pontosan meg is felelt a 7 hetes terhességi méretnek.
Van akinél már tényleg látni ilyenkor az embriót, de nem feltétlenül. Úgyhogy nyugi, minden rendben van, tényleg nem kell ennyire készpénznek venni a netes információkat.
Semmi baj nincsen, és valójában abban igaza van, hogy a netet a terhesség idejére érdemes kikötni. :)
35 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat, icipicit megnyugodtam, de az egyik válaszoló rosszul írta.
Egyáltalán nem megy gyorsan az idő, sőt, mintha minden nap kétszer olyan hosszú lenne annyira vánszorog.
3 hetet tuti nem várok, max. 1-2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!