Pozitiv teszt napjátol barnázok. Volt már igy valaki és megamaradt a baba?
Figyelt kérdés
Duphaston,Rutascorbin,magneb6,Femibion ezeket szedem. 6 hetes terhes vagyok hol erősebb a barna hol gyengébb és volt már kevés vér is. Pihenek,csak teregetek és max.ebédet csinálok ennyi.Szerencsére nem görcsölök.Kedden kell UH mennem hogy megnézzék megmaradt-e a baba. Félek!!! Szerintetek van még esély?2012. ápr. 6. 11:26
1/5 anonim válasza:
Van esélyed. Én egészen a SZÜLÉSIG!!!! barnáztam, véreztem. Volt olyan, hogy erős, darabos vér folyt végig a lábamon (bocs) és az ég világon semmi baja nem lett a babának. Ráadásul én görcsöltem is. Kórházba sem fektettek be soha, csak otthon kellett pihennem, a 12. héttől kezdve táppénzen voltam. A 40. héten szültem, teljesen spontán. A vérzést nálam egy haematóma okozta. A gyerkőc már 5 éves és semmi baja:))
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez nyugtato válasz. Nekem annyit mondott a héten a doki hogy bevan vérezve a petezsák,meg szívpulzácio sejthető.Aztán majd a sors eldönti. Gratulálok a babához.
2012. ápr. 6. 11:35
3/5 anonim válasza:
Köszönöm és ne keseredj el. Én is nagyon féltem ám. Az első terhességem 5 hetesen elment (az okát nem tudom). Ez a második volt és látod, sikerült. Szeretnék harmadikat is, még akkor is, ha ugyanezt újra át kell élnem:) Bízni kell:)
4/5 anonim válasza:
Szia, én is barnáztam, a kimaradt menszi idején. A Duphastontól néhány nap alatt elmúlt, azóta minden rendben. 19 hkm
5/5 anonim válasza:
5 héttől 8 hétig barnáztam semmi bogyit nem kaptam és 39 hetes vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!