Downkóros vizsgálatot mikor érdemes csináltatni? Mennyibe kerül?
Tulajdonképpen még nem kérdeztem a nőgyógyászomat, kedd délután megyek, addig is szeretném tudni.
Biztonságból csináltatnám (majd), bár még csak 23 éves vagyok, első baba, de jobb félni, mint megijedni! ;)
7+4 hkm
kb 5 kérdéssel lejjebb most tette fel egy kismama, ott olvashatsz róla, egyébként több alternatíva is van, attól függ hol laksz,úgy vettem észre. A nőgyógyász időben tájékoztat mikor hova kell menni, illetve mikor milyen vizsgálatot lehet megcsináltatni. A Down szűrés szűkös terhességi intervallumba csináltatható meg.
17hkm
ez egy tok hasznos naptár, jobb oldalon a letölthető excel, csináld meg, mentsd el, nyomtasd ki, tedd ki a falra, és mindig tudni fogod, hogy éppen mi következik, és hol tartasz. Reméljük a gyerek is tudni fogja :). én magammal viszem mindenhová, és böngészgetem, ettől sokkal felkészültebbnek is érzem magam, és kevésbé parázok...
Utolsó vagyok
A 12.heti uh.ingyenes mivel benne van a kötelező vizsgálatok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!