Amikor valaki vérzik, görcsöl, folyik, hányik, akkor miért ide ír be idegen embereket kérdezgetve, ahelyett, hogy orvoshoz rohannának?
Már feltettem egyszer én is ezt a kérdést, de törölték. Én sem értem.
Mint ahogy azt sem, hogy miért vannak ilyen kérdések.
"2 napja 38,5 a láza a 10 hónaposomnak. Ha holnapra sem megy le, levigyem orvoshoz?" Hát én inkább felhívtam a gyerekorvost, hogy mit tehetnék.
Sok jó ötlet van itt és nagyon kedvesek, segítőkészek a kommentelők (90%), de azért ők sem Istenek.
6-os vagyok.
Azért azt látjátok, ha valaki megírja a frankót, le lett pontozva?
Olyan vélemények, mint 4D ultrahangon ki hol volt, és mennyire volt megelégedve, érdemes írni, de tegnap pl. olyan kérdés volt az egyik topicban, hogy mindkettőn rajta volt a ruha, a pasi elélvezett, de nem a lányba, hanem ugye rajtuk van a ruha, lehet-e terhes?
Azért páran megkérdezték, hogy ez a kérdés komoly-e, volt, aki kedvesen válaszolt, de azért aki ilyen kérdést ír, és komolyan is gondolja, ne szexeljen még, hanem babázzon, vagy rakjon ki egy puzzle-t.
Én biztos nem pontoztam le senkit, nem olyan családból származok én. :)
Amúgy engem is le szoktak, ha igazat írok és nem tetszik pár embernek. Pláne, ha tükröt tart az ember.
Most is olvasok olyan kérdéseket, hogy szívesen sikítanék. Szerencse, hogy nem nekem kell velük együtt élnem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!