Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor valaki vérzik, görcsöl,...

Amikor valaki vérzik, görcsöl, folyik, hányik, akkor miért ide ír be idegen embereket kérdezgetve, ahelyett, hogy orvoshoz rohannának?

Figyelt kérdés
Rengeteg terhes ír be ide ilyen, olyan, sokszor nagyon durva és veszélyesnek tűnő tünetekkel és ahelyett hogy azonnal a kórházba rohanna, még itt várja a válaszokat. Miért ilyenek?
2012. ápr. 5. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Igen ezt én se értem. Nálam is alap, hogy hívom az orvosom, és ha Ő nincs akkor kórház. Nekem az is fura, hogy emberek olyanokat kérdeznek, hogy pár hetesen normális-e a hányinger, mellfeszülés...Komolyan csoda, hogy tudja mitől esett teherbe. El sem tudom képzelni mit tesznek ha elkezd sírni a gyerek, vagy lázas lesz, vagy akármi?
2012. ápr. 5. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Már feltettem egyszer én is ezt a kérdést, de törölték. Én sem értem.

Mint ahogy azt sem, hogy miért vannak ilyen kérdések.

"2 napja 38,5 a láza a 10 hónaposomnak. Ha holnapra sem megy le, levigyem orvoshoz?" Hát én inkább felhívtam a gyerekorvost, hogy mit tehetnék.

Sok jó ötlet van itt és nagyon kedvesek, segítőkészek a kommentelők (90%), de azért ők sem Istenek.

2012. ápr. 5. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Azért azt látjátok, ha valaki megírja a frankót, le lett pontozva?

Olyan vélemények, mint 4D ultrahangon ki hol volt, és mennyire volt megelégedve, érdemes írni, de tegnap pl. olyan kérdés volt az egyik topicban, hogy mindkettőn rajta volt a ruha, a pasi elélvezett, de nem a lányba, hanem ugye rajtuk van a ruha, lehet-e terhes?

Azért páran megkérdezték, hogy ez a kérdés komoly-e, volt, aki kedvesen válaszolt, de azért aki ilyen kérdést ír, és komolyan is gondolja, ne szexeljen még, hanem babázzon, vagy rakjon ki egy puzzle-t.

2012. ápr. 6. 09:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Én biztos nem pontoztam le senkit, nem olyan családból származok én. :)

Amúgy engem is le szoktak, ha igazat írok és nem tetszik pár embernek. Pláne, ha tükröt tart az ember.

Most is olvasok olyan kérdéseket, hogy szívesen sikítanék. Szerencse, hogy nem nekem kell velük együtt élnem. :)

2012. ápr. 6. 13:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én jómúltkor feltettem itt egy veszélyesnek tűnő tünetes kérdést... Aztán fél óra alatt kiderült, hogy nem volt veszélyes! Csak mivel nekem még sose volt hasonló, ezért megkérdeztem a tapasztaltabb anyukákat, hátha tudják, hogy mi ez? Konkrétan görcsölésről kérdeztem, ami kiderült joslók voltak, de életem első jóslói és mivel nem akartam este hívni a szüleimet, hogy "vigyetek be a kórházba, mert nem tudom milyen görcsöm van, de az is lehet, hogy csak joslófájás... És vigyázzatok addig a nagyobb gyerekre, persze itt nálunk, mert már alszik, amíg a kórházba bemegyünk". Apa persze éjszakás volt... Szóval én ezért tettem fel ilyen kérdést, DE ha véreznék vagy folyna a magzatvízem, egyértelműen kórházba mennék. :)
2012. ápr. 7. 02:00
 16/16 anonim válasza:
Mert szar az egészségügyi rendszer, utálatosak az orvosak, nem veszik komolyan az embert, néha placebót írnak, néha meg túl erős gyógyszert, aminek a mellékhatása rosszabb, mint a tünet maga.
2012. ápr. 13. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!