Van itt olyan anyuka aki április végére várja a babát? Oszd meg tapasztalatodat, gondolatodat-ha van kedved.
Április 29-re vagyok kiírva, de az az érzésem, hogy hamarabb megszületik a baba - leszállt a hasam egy kicsit és időnként elég rendesen keményedek, görcsölök.
Bírni bírnám, az alvás nehéz dolog (nem is tudok rendesen), mert hol a csípőm fáj, hol a derekam, hol a szeméremcsontom, és sehogyse jó feküdni abból a két pózból, ahogy tudok :) dagad a lábam, gyomorégésem van, ilyesmik.
A kicsi rugdos jónagyokat.
Még másfél-két hétig nem bánom, ha bentmaradna azért :)
Köszönöm a sok választ..Én április 29-re vagyok kiírva..de nem hinném h addig húzom..persze ki tudja.Nekem 2-ik babáűm, így egy gyerek mellett nehéz ez az utolsó időszak, én is fáradok már nagyon, zsibbadnak a kezeim és dagad a lábam....
De mindezekhez képest azért még bírom magam..)))
Pesten szülök az 1 sz Nőgyógyászatin...
Április 27-re vagyok kiírva, Szent Istvánban szülök. Sokat van légszomjam. Most azon parázok, hogy nagy a baba, az UH adatok alapján 39 hetes ma (!!), pedig elvileg még csak 36+5 vagyok. És hogy meszesedik a méhlepényem.
Amúgy éjjel többször felébredek, meg az izületeim fájnak (kéz, láb), dagad is.. Néha olyan, mintha refluxos lennék.
Számolom a magzatmozgást, jövő kedden megyek NST-re.
Még egy hetet bírjon ki a gyerkőc, aztán már nem is baj, ha megszületik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!