Ez mindenkinél előfordul vagy valami más lehet az oka?
Nekem is ücsörögnöm kell, sokszor várni egy két percet, és akkor is csak csordogál.
De nekem terhesség kezdetétől így van.
Dokim mondta, hogy elmehetek urológushoz, de nem látom értelmét, terhesen még a vizsgálatokat sem lehet igazán elvégezni, nem hogy kezelni...
Megvárom, szülés után változik-e, és ha nem, majd elmegyek.
Ami mindenképpen javasolt: sok folyadékot kell inni, és testhelyzetet változtatni is, pl. a kádban állva könnyebben kijön, ilyesmi.
Két lehetőség van. Ha a baba nyomja a húgyhólyagodat (ilyen nekem is szokott lenni), sokkal kevesebb fér bele és gyakrabban kell pisilned. Én néhány hétig szinte óránként mentem pisilni, kb féldecik jöttek csak, pedig úgy éreztem, mindjárt összepisilem magam.
Ha mégis felfázás (a terhességem előtt volt ilyenem is), akkor a pisilés sem okoz megkönnyebbülést, ugyanúgy megmarad az inger, sőt súlyosabb esetben a pisilés kellemetlen, sőt fájdalmas lehet. Ha ezt tapasztalod, sürgősen menj el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!