Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló lehetett? Több mint 4...

Jósló lehetett? Több mint 4 órán keresztűl?

Figyelt kérdés
Előszőr 4percessel indult és elég gyenge mensi szerű fájdalmaim voltak, de mivel a férjem este besörözött nem akartam neki egyből szólni, majd jó 3 óra múlva beállt 3percesre és 1 órán keresztül pontosan jöttek még a fájások. Mikor szóltam volna neki elmúlt. Más is volt így??
2009. jún. 16. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen a második babával. Én is vaciláltam, hogy felkeltsem-e a párom, vagy mi legyen. Egész éjjel forgolódtam, fájdogált, de reggel elaludtam és napközben már nem volt semmi. Ezt kb. két héttel a szülés előtt volt. Aztán mégegyszer előfordult. A harmadik alkalommal a fájdalom kezdett erősödni, abból tudtam, hogy ez már nem csak olyan jósló fájdalom. Páromat hazahívtam a munkából, és a kórházba érkezés után kb. egy-két órára megvolt a kislányom. Azért szerintem kérd meg a párodat, hogy lehetőleg ne sörözgessen a napokban, mert bármikor jöhet a baba :-)
2009. jún. 16. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

En is voltam igy,tobbszor is.

A legutobbi epp egy par napja volt.Este 11-kor kezdodott olyan 10 percesekkel de eleg gyengek voltak,aztan jott melle a derekfajas,hajnali 3 korul mar 3 perceseim voltak es eleg erosek.Akkor gondoltam h szolok a ferjemnek amikor egyszer csak elmult.

Szoval erdekes volt.

De en mondjuk joslozok mar a 33.het ota eleg kemenyen.

Mennyi idos vagy?

Konnyu szulest kivanok es egezseges babat:)

Udv:39+3 hetes kismami

2009. jún. 16. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:
38 hetes, de én is jóslózok már a 31. héttől.
2009. jún. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!