Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vékonyak, nektek mikor kezdett...

Vékonyak, nektek mikor kezdett eltűnni a szeméremdomb és a has közötti mélyedés, rész?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1., 7., 9. vagyok. Ilyen volt 9 hetesen:

[link]

2012. ápr. 2. 16:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm szépen! :) És ez a normál pocak volt vagy ki van nyomva? Ezt sose értettem a terhes fotókon, hogy olyankor egy kicsit nyomnak-e rajta. :)
2012. ápr. 2. 16:55
 13/23 anonim ***** válasza:
amikor ülök, akkor nekem még mindig ott van. persze ez lehet azért is, mert egy icipici úszógumim azért volt előtte. na ne sokat képzelj el, 55 kg voltam, de nem valami feszes hasfalú egyén. ha kicsit hátradőlök, akkor már nincs ott. meg ha fekszem, akkor sincs. állva talán érezhető egy kis mélyedés, de nem olyan, mint azelőtt.
2012. ápr. 2. 17:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem az én képem, de szerintem nincs kinyomva. De miért olyan fontos ez a has dolog?
2012. ápr. 2. 17:11
 15/23 anonim ***** válasza:
11.! Már 9 hetesen ekkora volt a hasad?? Nekem 15 hetesen nincs ekkora! Senki nem mondta még meg rólam eddig hogy terhes vagyok.
2012. ápr. 2. 17:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Nincs kinyomva, ez a normál tartásom volt. Ekkora volt, a végére meg majd mint egy 15kg-os görögdinnye. Meg is lett az eredménye= zebracsíkos bőr. :) Ha valakit érdekel rakok fel egy képet az utolsó hétről.
2012. ápr. 2. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:
igen én kiváncsi vagyok lécci !!!
2012. ápr. 2. 20:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hetesen. Most 12 hetesen akkora a hasam mint itt az egyik válaszadónál a képen.:)
2012. ápr. 2. 21:12
 19/23 anonim ***** válasza:

[link]

Szülés előtt 1 héttel.

2012. ápr. 3. 10:04
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ugye nem te vagy az, aki 10 hetes terhesnek képzeli magát annak ellenére, hogy normálisan megjött a menstruációja, és a tesztjei is negatívak? Azért kísérteties a hasonlóság, hogy már megint a szeméremdomb és a mélyedés érdekel fekvő és álló pozícióba. Nem vagy terhes, fogd fel!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. ápr. 3. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!