Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a várandóságotok,...

Milyen a várandóságotok, amelyikőtöknek két gyermekük van, a kisebb 1 év körüli, a nagyobb 3 éves?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy rám gondolsz!!? Nekem ilyen koruak a gyerekek. A 3 éves fiú, észre se vettem vele,hogy a pocimban van! Aztán a 36.dik hétre előbújt!Igaz nem is kiméltem magam, jól voltam dolgoztam,(na meg az otthoni teendők) az utólsó hónapban mentem el táppénzre. Az 1éves(15hó) kislány, na ő teljesen más volt! Hányós voltam vele a végéig! Ő 41 hétre született! Van esetleg valami ami konkrétan érdekel?
2012. ápr. 2. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy 3 év 4 hósom van és egy 17 hósom és 12 hetes kismama vagyok.

Most volt először ebben a terhességben hányingerem, ez is a rosszabb makacsabb fajta, 3 hétig tartott éjjel-nappal, szerencsére már nincs. Utána volt fáradtság 1-2 hétig, de már az sincs. Most már egész jól vagyok, nem érzek semmit, de a hasam már elkezdett nőni :) :)

2012. ápr. 2. 14:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy az 1 évest cipelitek -e, változtattatok -e valamin? vagy ugyanúgy éltek, mint eddig?
2012. ápr. 2. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Csak annyit emelem a 17 hóst, amennyit muszáj, pl babakocsiba ki-be, etetőszékbe ki-be, autósülésbe ki-be, meg ilyenek, kifejezetten az ölemben tartva nem sétálgatok vele.

A kádból kiveszem mindkettőt, néha a nagyot is emelem, mert szeretem, bár őt ritkábban, mert nehéz, amúgy se bírom el, nem hogy terhesen.

2012. ápr. 2. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
1.vagyok! Nekem a kicsi többet van ölbe,(mert a nagyobb féltékenységből piszkálja)de egyébként ugyanaz a forgatókönyv mint a mellettem szólónál!
2012. ápr. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!