Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha sokat mozog a baba az nem baj?

Ha sokat mozog a baba az nem baj?

Figyelt kérdés
Az ultrahangon kérdezték, hogy hogy birom, merthogy állítólag "eszméletlenül eleven". Most akkor nem lesz hiperaktív? Vagy az nem így jelentkezik? vagy nem ilyenkor?
2012. ápr. 1. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajj. :))) Nem. :) A hiperaktivitás egy bio-pszicho-szociális zavar, 6 éves korig nem diagnosztizálható. Ennek ehhez semmi köze.

(Az enyém sem áll meg soha. A magzatmozgás gyakorisága egyébként éppen az idegrendszeri fejlettséget jelzi.)

34 hetes km

2012. ápr. 1. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem mozogna az lenne a baj :) Nekem is borzasztó eleven! Negyedik terhességem ez de egyik sem volt ennyire aktív :D napközben is rengeteget rúgdos, de ahogy éjjel lefeküdnék aludni, akkor indul el az igazi műsor.. Van hogy egéz éjjel bugizik, nem tudom hogy csinálja. Remélem ha kibújik akkor nem ilyen lesz mert befonom a szemöldököm :)))))
2012. ápr. 1. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó. Ne reménykedj! Nekem azt mondták hogy ha bent sokat mozog kint nyugodt lesz. Ja persze! 15 hónapos de ébredéstől le fekvésig nyargal ezerrel! Persze alvás közben sem marad nyugton. Úgyhogy kezdj el fonni:-)))
2012. ápr. 1. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nálam éppen úgy beletekerte magát a sok mozgással a köldökzsinórba,hogy sürgősségi császárom lett!:)
2012. ápr. 2. 05:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is rengeteget mozog, de így nyugodt is vagyok, mert érzem, hogy jól van. A vége felé már úgyis kevesebbet fog, mert kevés lesz neki a hely, de addig is az a jó, ha eleven :-)

31 hkm

2012. ápr. 2. 08:41
 6/8 anonim válasza:
Szia. Az én kislányom is nagyon mozgékony volt a pocakban (főleg este 7 után). Most 3 hónapos és a születése óta is igen eleven, aminek én személy szerint örülök. Remélem később is mozgékony lesz és nem fog eltunyulni :))
2012. ápr. 2. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
3/6 os válaszolónak: már kezdek fonni :))))
2012. ápr. 2. 22:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, most egy kicsit megnyugodtam, hogy egeszségileg rendben kéne, hogy legyen a gyerek. Már csak annyi a para, hogy a gyerek mellett még a szemöldököt is növesztenem...
2012. ápr. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!