Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy sima nőgyógyászati rutinvi...

Egy sima nőgyógyászati rutinvizsgálaton az orvos észreveheti a terhességet a méh vizsgálatakor?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 18:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy meg kell tudnia állapítania egy 6 hetes terhességet! Méhnyálkahártya megvastagodik, szóval még ha nem is ultrahangozik, akkor is úm. "gyanúsnak" kell lennie a dolognak.
2012. ápr. 1. 20:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. ápr. 1. 22:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem észlel semmit, akkor nincs baba?
2012. ápr. 1. 22:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha késik a mensid, és még sem érez semmit, tuti hogy elküld vérvételre, nagy valószínűséggel el küld ultrahangra.Ismerek olyat, akinek a 3. vérvétel mutatta ki a terhességét!!!Lassan 2 éves gyönyörű fiúcskája van.Lehet, hogy bujkál a kicsike.. :)
2012. ápr. 2. 08:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja és terhességi tesztet csináltál már?Ilyenkor már erős 2 vonalnak kell lennie.Én is előző héten teszteltem, és kb 6-7hetes lehetek...
2012. ápr. 2. 08:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Az UH-n mikor látja a leghamarabb a terhességet vagy annak jeleit? Csak hasi UH van ott.
2012. ápr. 2. 09:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 2. terhességem.9 hónap alatt egyszer sem csináltak hüvelyi ultrahangot, szerintem azért mert ha nem muszáj nem nyúlkálnak oda be, főleg nem egy vékony műpénisznek látszó tárgyal!:)

Ilyenkor már elvileg látszódnia kell!!Hisz ha van ott valaki, akkor azt a UH megmutatja.

Ne aggódj, ha terhes vagy valószínű meg tudják állapítani.

Mikor mész orvoshoz?

2012. ápr. 2. 10:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Na én ma voltam nőgyógyásznál.Most értem haza.6 hetes terhes vagyok, tapintásból megállapította, és csinált hüvelyi UH-t is, amin csodálkoztam is.

2012. ápr. 2. 16:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál! :)

Kellemetlen volt a hüvelyi?

2012. ápr. 2. 16:59
 20/21 anonim ***** válasza:

A hüvelyi UH az nem volt rossz, de előtte a vizsgálat az nem volt kellemes! :( De ezeket én sosem bírom sajnos.Na meg az a hüle kacsa amit feldug amikor leveszi a kenetet a rákszűrésre???Na mindegy, ki lehet bírni azt a pár másodpercet! :)

Az Uh-n csak nagyon picit rakják be azt a szerkezetet, úgy hogy nem is nagyon érezni, aztán megmutatta a kis 12mm-es gombócomat! :)

2012. ápr. 2. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!