Egy sima nőgyógyászati rutinvizsgálaton az orvos észreveheti a terhességet a méh vizsgálatakor?
Nekem ez a 2. terhességem.9 hónap alatt egyszer sem csináltak hüvelyi ultrahangot, szerintem azért mert ha nem muszáj nem nyúlkálnak oda be, főleg nem egy vékony műpénisznek látszó tárgyal!:)
Ilyenkor már elvileg látszódnia kell!!Hisz ha van ott valaki, akkor azt a UH megmutatja.
Ne aggódj, ha terhes vagy valószínű meg tudják állapítani.
Mikor mész orvoshoz?
Utolsó vagyok!
Na én ma voltam nőgyógyásznál.Most értem haza.6 hetes terhes vagyok, tapintásból megállapította, és csinált hüvelyi UH-t is, amin csodálkoztam is.
Köszönöm, hogy írtál! :)
Kellemetlen volt a hüvelyi?
A hüvelyi UH az nem volt rossz, de előtte a vizsgálat az nem volt kellemes! :( De ezeket én sosem bírom sajnos.Na meg az a hüle kacsa amit feldug amikor leveszi a kenetet a rákszűrésre???Na mindegy, ki lehet bírni azt a pár másodpercet! :)
Az Uh-n csak nagyon picit rakják be azt a szerkezetet, úgy hogy nem is nagyon érezni, aztán megmutatta a kis 12mm-es gombócomat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!