Nem nagyon nődögél a pocakom. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat dolgozom,hajolgatok,nyújtózkodom,emelgetek(próbálom a nehezebbeket másra hagyni) és fájni,feszíteni szokott a pocakom.18 hetes vagyok,de még nem nagyon látszik.Baj lehet?:(2012. márc. 31. 17:36
1/5 anonim válasza:
Az nem baj, hogy nem látszik a pocakod, sokaknak nem nő meg, csak a 20-22 hét környékén. Az emelgetés, nyújtózkodás szerintem nem jó. A fájást mindeképpen beszéld meg az orvossal, Magne B6-ot szoktak rá javasolni. Fájhat attól, hogy nő a méhed.
2/5 anonim válasza:
Én 19hetes vagyok! A növés nem baj, ha nem olyan látványos, főleg az első babánál! :)
Viszont a fájás és feszítés nem jó dolog!!!
Én is akkor érzem, amikor sokat tevékenykedek egy nap(múltkor a konyhát és előszobát festettük a férjemmel, az orvosom azt mondta, hogy ezt már nem kellene)!!
Mindenképpen mond az orvosodnak, én is mondtam, nekem 500mg-os magnéziumot kell szednem 3x2-őt minden nap!!!
Amíg nem mész orvoshoz, addig próbálj meg kevesebbet emelgetni, ill dolgozni,és többet pihenni, mert nem teszel jót vele a babádnak!!
3/5 anonim válasza:
Majd fog :) nekem kb a 20-21 héten lett szinte egyből "labdám" :)
4/5 anonim válasza:
Majd nől:D én 23hetes vagyok és hatalmas a pocim. Már most nehezen viselem. Mi lesz majd később.. Szanaszét reped majd a bőröm és 40fokban majd kinlódom a melegtől.. A kis pici formás poci a legjobb:D Jó babavárást!
5/5 anonim válasza:
Én 26 hetes vagyok,másnak már 20 hetesen ekkora a hasa,hát ez van.A babával minden ok,2 napja voltam 4d-n és a korának megfelelő tökéletes kisbaba :) Majd nől a pocak van még idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!