160cm vagyok 123kg és 37 éves számíthatok császárra?
A barátnőm 40 évesen szülte az első babáját, ő nagyon szeretett volna császárt, de nem támogatták. Szépen megszülte természetes úton, minden komplikáció nélkül. A túlsúlyod nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot. Az tény, hogy a kórházban nem szívesen császároznak, programozott császárra meg csak tényleg indokolt esetben számíthatsz.
Egy biztos, inkább 10x szülnék rendesen, mint egy császár. Már a gondolattól is kiráz a hideg...brrr
Ez szerintem kórház és doki függő!
Én is túlsúllyal kezdtem, terhességi diabéteszem, magas vérnyomásom volt, majd a legvégén már enyhe toxémiám is volt, a baba is több volt, mint 4 kiló, és nem akartak megcsászározni.
160 centihez a 70 kilo is tulsulynak szamit. Te a duplaja vagy! Szerintem csaszar lesz belole. Nem bantani akarlak, de a baba egeszsege erdekeben mar a tervezes elott eletmodot kellett volna valtani.
Kivanom neked hogy ez sikeruljon es egeszseges kisbabad szulessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!