A melír árt a babának? Vagy mikor lehet melíroztatni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 08:11
1/8 anonim válasza:
Nem árt. A festés sem. Én végig festettem a hajam terhesség alatt. A lényeg, hogy lehetőleg azt a tömény festékgőzt ne lélegezd be. De ha jól van szellőztetve, akkor nem lehet baj.
2/8 anonim válasza:
Csináltasd nyugodtan. Mondd meg, hogy babát vársz, ha még nem látszana és kímélő anyagokat használjanak.
3/8 anonim válasza:
Hirtelen azt hittem a abat akarod meliroztatni:-) nyyugodtan festethetsz,csak jol szellőző helységben ha lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Mert azt hallottam ezzel ártanék a babának.
2012. márc. 31. 12:48
5/8 anonim válasza:
Én nem kockáztatnék, de a te babád, a te döntésed. Én nem tudnék együtt élni a gondolattal, h épp kárt teszek benne, miközben a fodrász székében ülök. Mert én trendi akarok lenni meg csini, a baba meg kit érdekel, hátha nem árt.
6/8 anonim válasza:
(.......ennyi erőből akkor még levegőt sem szabad venni mert az is árt a babának, mert "élni" akarunk..... gondolom az előző városon belül nem sétál, fűszereket sem használ, üdítőt sem iszik, gyorskaját sem, zöldségeket sem a multiból, csak amit saját kertjében termel)
Nem árt. Nyugodtan menj fodrászkodni! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egy kismama akkor szép ha olyan marad amilyen volt.Attól,hogy ilyen kérdést teszek fel még szeretem a babámat.És szerintem ez a válsz egy kicsit rosszul hangzik.Legegyszerűbb ha hétfőn megkérdezem a védőnőt.A többieknek köszi a választ.
2012. márc. 31. 13:43
8/8 anonim válasza:
En lassan 20 eve festetem a hajam es a lanyom 2 eves mult. Amikor terhes voltam vele, a nogyogyaszom azt mondta, hogy mivel nincs tudomanyos alapja, hogy art-e vagy sem, ezert o azt ajanlja, hogy az elso trimeszterben ha lehet, ne festessek. Aztan 18 hetesen, mikor a fodrasz a hajamat festette, azt mondta, hogy a fekete festekek azok, amikben tobb a kemiai anyag, a tobbi szinben kevesebb van. En vorosre szoktam festetni, illetve terhesseg alatt is vorosre festettem, kiveve az elso 3 honapot. Baratnom vegig festette a hajat. Amugy en is ugy tudom, hogy a lenyeg, hogy tomenyen ne lelegezd be. Szerintem nem lesz gaz, menj nyugodtan fodraszhoz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!