Normális ez a mozgása? Aggódom
Figyelt kérdés
a babám néha úgy mozog a hasamban mintha remegne!!ez normális náluk vagy aggódnom kellene?2012. márc. 30. 21:03
11/13 anonim válasza:
Kettovel ezelotti valasz korrekt.
Normalis es ez nem csuklas.
Az idegrendszer meg fejletlen, ez nem akaratos mozgas, csak szimplan tenyleg remeges.
Keszulj, mert kint is lesz meg ilyen, ujszulotteknel ez gyakori jelenseg, van amelyik babanal erosebb, van amelyiknel alig tapasztalhato.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat!most már legalább megnyugodtam!csak úgy féltem őt nehogy valami baj legyen!
2012. márc. 31. 10:28
13/13 anonim válasza:
Nekem most 3ésfél éves a kisfiam. Volt egy olyan reflexe, hogy amikor már éhes, szomjas volt és a cumisüveget közelítettem felé, elkezdett remegni, nem mindig de néha, és megijedtem, hogy miért csinálja. Még 2 évesen is előfordult éjjel, mikor nem ébredt fel csak tátotta a száját, nyöszörgott és én tudtam, hogy szomjas. Mondtam is a dokijának, de semmi rendelleneset nem talált nála, azt mondta előfordul sok gyereknél ilyen idegrendszeri reflexek, és már teljesen kinőtte, kb másfél éve egyáltalán nem fordult elő. Szóval ne aggódj, sok féle érdekességet produkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!